arkadaşlar yardım!!!

hakangsi06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bende opel astra 2.0 gsi arabam var. hareket halinde araç boşta iken devir 1500 ile 1000 arasında dalgalanıyor taki durana kadar. araç durduğunda çok hafif bir dalgalanma oluyor. ustaya gittim emme manifoldunda kaçak var dedi değiştirdi contayı ama herhangi bir değişen olmadı. birde araba hareket halinde camı açtığımda gaz kokusu geliyor. lpg bağlantılarını kontrol ettirdim bir değişen yok.bu dalgalanma olayını benzinde de gazda da yapıyor. acaba nedendir? aynı sorundan mı bilemiyorum araba çok geç çalışıyor. hatta bugün sabah arabayı çalıştırmayı denedim ama çalıştıramadım. arkadaş EGR valfin arızalıdır dedi ama emin olamadım. EGR bozuk olduğunda araba çalışmaz mı?

ne sorunmuş ya kimse cevap veremedi?

arkadaşlar sorunumu çözdüm bugün bilginiz olsun diye yazıyorum. sorun rölanti ayarlayıcısındanmıs. ankara yıldız sanayinde orjinal kullanılmış parça taktılar rölanti sabit hiç oynama yapmıyor. araç ilk marşta almıyordu bazende baya uğraşıyordum oda benzin pompasından mış yan sanayi bosch marka pompa takmıştım 4 gün kullandım sonra hiç çalışmadı onu parçacıdan orjinali ile değiştirdim. aklınızda olsun arkadaşlar.

neyse geçmiş olsun

Geri