arkadaşlar yardım!

captain81

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar yurtdışından bir araç getirme durumum var,deliveryexpertspro şirketiyle araç ingiltereden gelecek bilgilerimde girmiş durumda ama şirketin güvenirliliğini bilmiyorum,aracın oradan çıkması için depozito yatırmam gerek olduğunu söylüyorlar !bende güvenemedim,size danışayım dedim bu konuda deneyimli olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var!adam eger aracı beğenmezsen aracın geri döneceğini paramıda geri alacağımı söylüyor,bu şirketi nasıl araçtırırım!

bir tanıdık vasıtası ile bankalar/Merkez bankasındaki ticari siciline baktırabilirsin, bir fikir verir.Ancak keşke böyle bir işe kalkışmadan şirketi araştırsaydın, bence öylesi daha sağlıklı olurdu

bir tanıdık vasıtası ile bankalar/Merkez bankasındaki ticari siciline baktırabilirsin, bir fikir verir.Ancak keşke böyle bir işe kalkışmadan şirketi araştırsaydın, bence öylesi daha sağlıklı olurdu
sağol arkadaşım adamlar çok profesyönel çalışıyorlar yani bu yeni dolandırıcılık sistemi bana göre,bana güvenli gelmedi,dediğim gibi adamlar türkiyeden araç aldım ama direksiyonu solda ingilterede sürmek zor falan o yüzden satacam falan diye,adama tamam dedim bana plakayı ver araçtıracam dedim hala plaka numarasını göndermedi,sen bana adını soyadını söyle ben işlemleri başlatacağım dedi,birde basit bir taşımacılık için internet sitesi yapmışlar oradada adını falan yazmış tamam,şimdide sen depozitoyu yatır arabayı yola çıkaralım diyor,yani atalarımız boşuna dememiş ucuz etin yahnisi olayını!

Geri