Arkadaşlar Yardım Lütfen

Ghostbuster

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,Arkadaşlar bir dostuma 2004-2007 hasarlı corsa,astra yada vectra lazım.Kendisi tamirci olduğu için el işçiliğine para vermeyecek.Ben hergün araştırıyorum fakat 1 elin nesi var 1000 elin sesi var demişler.İnternette gezerken yada herhangi bir yerde rastlayan olursa bu başlığın altında linkini verirse yada iletişim bilgilerini yazarsa çok menun olurum.Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkurler.Saolun varolun :)

arabam.com da olması lazımdı..bi bak istersen ben de bakarım bulursam eklerim linke..

kardes tesekkur ederim su sonuncu iyi gibi bursadaki bu arada rica ediayorum goren gozune takılan arkadaslar ayzmaya devam etsin yardımcı olan herkese tesekkurler.

Sigorta Şirketlerinin hasar sonucu çekme belgeli olarak satışa çıkardığı araçlar var internetten bakabilirsin ama satın alabilmen için kullancı adı ve şifreye ihtiyacın var bu kullanıcı adı/şifresinide yaklaşık 1500 ytl ye veriyorlar diye biliyorum. www.hasarliotopazari.com a bakabilirsin almayı düşündüğün ve ciddi olduğun bi araç varsa bi arkadaşımda şifre var ondan yardım isteyebiliriz ama Ankarada iseniz tabi :)

Sigorta Şirketlerinin hasar sonucu çekme belgeli olarak satışa çıkardığı araçlar var internetten bakabilirsin ama satın alabilmen için kullancı adı ve şifreye ihtiyacın var bu kullanıcı adı/şifresinide yaklaşık 1500 ytl ye veriyorlar diye biliyorum. www.hasarliotopazari.com a bakabilirsin almayı düşündüğün ve ciddi olduğun bi araç varsa bi arkadaşımda şifre var ondan yardım isteyebiliriz ama Ankarada iseniz tabi :)
malesef istanbuldayız ayrıca bu site şifresi var bende fakat çaklları var sitenin bize araç düşmüyor mutlaka onlar alıyor.

Arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkurler 2004 corsa 1.4 enjoy aldık.

8.800 e aldık 3 airbag acık onden hafif hasarlı tampon demiri yamulmus radyatoru kullanılamaz durumda tampon yok kaput yamulmus. farların ayakları kırık.

Geri