Arkadaşlar yardım lütfen . . .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
boranın turbolusu yokkibildiğim kadarı ile bence ford al eğer ailecek binecekseniz çünki herşey bir yana boranın arka yolcu dız mesafesi sıfır rakay oturanlar için eziyet olur birde yakıtına nazaran performasnı ford focustan dusuk bi araç 2. el piyasasıda iyi değil biraz kupon bir araba ben ford derim olursun lord:) biraz kamyoncu ağzı oldu ama neyse

Vectradan sonra bu araçlardan hangisine binerseniz binin kötü gelir açıkçası.
Ben olsaydım VW bora tercih ederdim.

Vw sonucta Alman arabası opele yakın olmasada yine de focustan üstün yalnız arkadaki diz ve tavan mesafesi bunaltıcı gelebilir.

bora al bıraz daha pazarlik yap bence pişman olmassın

kesinlikle vw ALMA

tercihim boradan yana olurdu herhalde.gerçekten focus'a göre iç mekanda kalite farkını hissettiriyor...

Benimde tercihim Bora olurdu ki Vectramı almadan önce çok aradım ama temizini bulamadım ve o zamanlar 2001 modeline bile 20 Bin Tl diyorlardı alamamıştım...Bora'dan memnun kalırsın bence ama Comfortline modelini almanı öneririm trendline falan olmasın aralarında çok farklılıklar var..

boranın turbolusu yokkibildiğim kadarı ile bence ford al eğer ailecek binecekseniz çünki herşey bir yana boranın arka yolcu dız mesafesi sıfır rakay oturanlar için eziyet olur birde yakıtına nazaran performasnı ford focustan dusuk bi araç 2. el piyasasıda iyi değil biraz kupon bir araba ben ford derim olursun lord:) biraz kamyoncu ağzı oldu ama neyse

ben turbo var diye biliyorum.hatta 500 600 lira tutar diye yaptırmadan satmıştı:D260 kadran vardı turbo da arıza oldugu ıcın 220 de kalmıştık:)

Boranın görünüşü ve konforu daha iyi

Geri