Arkadaşlar Yardım ASKERE GİDİYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan attv63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En iyisi arabayı da götür askere o da yapsın. Komutana manyak makam arabası olur. Koyu yeşile boyasınlar.

Hayırlı askerlikler olsun kardeş. Güle güle git güle güle gel.

doğru söylüyorsun malatyalılar çok zekidir demişimdir her zaman
:D

Branda örtmeni tavsiye etmem.
Nemi tutar ve arabanın hava almasını önler.

:good:
katılıyorum.. özellikle uzun süre açılmaycaksa aman ha dikkat derim.. bu arada hayırlı teskereler olsun şimdiden...

hocam bu corsa clere hangi ampulu takacaz biz

Aralıkda bende umarım ki kısa dönem asker olacağım ,arabamı satmıştım sonradan vazgeçtim aynı soruyu bende soracaktım teşekkürler benden sizlere :))
Açık garajda duracak araç için ne önerirsiniz peki ek olarak...

Arkadaşlarım verdiginiz bilgiler için çok teşekkür ederim...Hepinize kucak dolusu sevgiler.Daha buralardayım sizlerden helallik almadan bi yere gitmem...

Takoz felan.Bir tanıdığına veya akrabana ver anahtarlarını 2 haftada bir 1-2km çevrede turlasın en güzeli:)

hayırlı teskereler

Hayırlı teskelere dilerim, Sağ salim gider gelirsin inşaallah... aracınızı haftada bir defa çalıştıracak birini bulun bir şey olmaz aracınıza.

Aracın bakımı geldi benim ama erteliyorum nasilsa yatıcak diye ,bakım yaptırayım mı ? ne dersiniz... Filtreler yağ zarar görürmü yatmadan,gerçi ara ara dolanacak ama...

şimdiden hayırlı teskereler. ustalarımız gerekli bilgileri vermişler. ama sen güvendiğin birine emanet ara sıra çalıştırsınlar. eee atalarımızın dediği gibi işleyen demir pas tutmaz

Geri