Arkadaşlar vw Polo Sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34ER8001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

34ER8001

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
rkadaşlar aracım 96000 de otomatik şanzımanlı bir polo araç ile ileri doru kalkarken arabayı gazı köklüyom araç ağı ağır kalkmaya başlıo ve araç otobanda 140 ı geçmiyo
140 ta ikende devir en sen seviyede fakat geri geri giderken ole değil çek atak gerei geride ben şundan şüpheleniyorum aracın ön amortisörlerinden biri değişti sizce bunndan kaynaklanabilirmi yaptırmaya kalksam maliyeti ne olur birde sorun nedir?yardımlarınız için şimdiden sağlun...

Maliyet hakkında kimse bir şey söyleyemez çünkü sorun belli değil.Masraf merdiveni 250-300 milyondan 2 milyara kadar çıkabilir,bunu da geçebilir.Ayrıca amortisör değişimiyle konunun hiç bir alakası yok.Arabanın ivme kazanmasıyla amortisör konusu bağımsız şeylerdir...Araban otomatik olduğu için,biraz tuzlu olacaktır...

bence de otomatik şanzumandan kaynaklanan birşey olabilir ama Polo parça ve fiyatları hakkında bilgim yok...

Ww parçacı arkadaşım var parça lazım olursa numarasını verebilir..

Tam bilmiyorum ama bunlarda baskı balata varmı yokmu düz viteslerde bu sorunun cvbı baskı balata diyebilirim benim arkadaşımında polosu vardı aynısını yapıyordu kalkması geç ve o 120 geçemiyordu az rampa olsun zaten devir çok yüksekte ama arabada tık yoktu eger otomotikledede varsa baskı balata bence o olabilir..........

Tam bilmiyorum ama bunlarda baskı balata varmı yokmu düz viteslerde bu sorunun cvbı baskı balata diyebilirim benim arkadaşımında polosu vardı aynısını yapıyordu kalkması geç ve o 120 geçemiyordu az rampa olsun zaten devir çok yüksekte ama arabada tık yoktu eger otomotikledede varsa baskı balata bence o olabilir..........

ewt abi sorun aynı ama araça ta otomatik baskı balart yok diye biliyordum.

daha önce polom vardı benmde otomatik vites değil di ama ben yine rastgele bi tahminde bulunayım benim bildiğim otomatik vites arabalarda hız vitesi faln var belki araba sürat vitesine atamıyodur ondan 140 ı geçemiyodur

daha önce polom vardı benmde otomatik vites değil di ama ben yine rastgele bi tahminde bulunayım benim bildiğim otomatik vites arabalarda hız vitesi faln var belki araba sürat vitesine atamıyodur ondan 140 ı geçemiyodur

Peki Abii Sence Çözümü nedir bi bilgin varmı

Geri