arkadaşlar vergi borcum var yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vipastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vipastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar askere gitmeden,askerdeyken biriken araç vergi borcum var.yaklaşık 1400 falan bunu nakit olarak ödeme imkanım şuan sıfır.bunu taksitlendirme veye sonra ödeyip şuan muayene yaptırabilmem mümkünmü acaba yardım ederseniz sevinirim.

arkadaşlar askere gitmeden,askerdeyken biriken araç vergi borcum var.yaklaşık 1400 falan bunu nakit olarak ödeme imkanım şuan sıfır.bunu taksitlendirme veye sonra ödeyip şuan muayene yaptırabilmem mümkünmü acaba yardım ederseniz sevinirim.

arabanınki olmazz

zaman zaman bandroller için taksitlendirme yapılıyor o an o kanun yururlukte ise ama bildiğim kadarıyla taksitlendirme yapıldıktan sonra ilk 3 ay ödedikten sonra temiz kağıdı alabiliyorsun nakil vasıtaları vergi dairesi var karakoy merkez bankasının sokağında oraya gidip danışmanı tavsiye ederim

Taksit yok fakat k.kartan tek çekim yapıyor internet vergi dairesi.

ok arkadaşlar dediklerinize bi bakıyım.yoksa çok sakat böyle trafik jandarma çevirdi ceza kesti muayene yok diye

ceza kesip bırakıyosa iyi benim bildiğim çekiyolar

kesilen ceza 7 gün izinli eğer 7 gün içinde muayene yaptırmazsanız 2.seferde aracınız direk trafikten men ediliyor bilginiz olsun.

ewet 7 günlük izin kağıtı yazdı. demezsen bidakine bağlarız dedi

Geri