Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telle tekrar görüştüm orjinal triger setine 105 luk marka baskı balataya 150 daha önce formlarda takip ettiğim kadar baskı balatada luk marka kalite diye biliyorum özellikle de luk istemiştim. karter muhafazaya 27 dedi (karter muhafaza türk yapımıymış) bu fiyatlar çok ucuz arkadaşım olan bir başka toptancı firma triger setine 125 baskı balaaya 175 karter muhafazaya 35 fiyat çekti bugün bu firmaya gitmeyi düşünüyorum izlenimlerimi yazarım
hee birde ithal 2 yıl garantili devirdaim 35 ytl dedi (orjinal değlmiş ama kaliteliymiş bir çok özel servise veriyorlrmış bir şikayet olmamış) markasını sormayı unuttum
fiyatlar kdv eklenince diğer arkadaştan aldığım fiyatlara yaklaşıyor triger set x motorlar içinmiş z ler önümüzdeki hafta gelecek dedi ancak kayışı değiştirirsek aracına uyar dedi ama içime sinmedi almadım. önümüzdeki haftayı bekleyeceğim.
devirdaim in markasa H&Q özel servislere de bundan veriyoruz sıkıntı yaşamazsın dediler ellerinde orjinal yokmuş onu da almadım orjinalini getirtecekler ona da 95 fiyat çekti
hakan telle ara konuş istersen tek tek de veriyorlar perakendeyi yeni açıyorlarmış fiyatını alıp ona göre karar verirsin.
yağ değişimi zamanım geldiğinden aşağıdaki ürünleri aldım
karter muhafaza =35
GM yağ =30
Buji GM =25
Yağ filtresi Gm=5
Hava filtresi=6
Polen Filtresi(yansanayi)=5
Silgeç Bosch=15
kendileriyle bir görüş ödemeli kargoya vermelerini teklif edersin kabul etmezlerse gider alıp ben veririm kargoya çokda problem olmaz parayı eft yapabilirsin