arkadaşlar sorunumu kim çözebilir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozkal1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozkal1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1997 f kasa tam otomatik 207 binde opel astra aracimvar 1-2 ay önce aracimda surus esnasinda S lambasi yanmaya basladi bende pozisyon şalterini açtirip temizlettim ve bakir platine benzer parcalar var onlarida değistirdim ve yağinida yenilettim 3 litre koydu usta neyse S lambasi artik yanmiyor ama viteslerde bir acaip lik var 2. Vitesten sonra araba 3. Ve 4. Vitese girmiyor 80-100 arasi süratlerde arac 4000 devirleri buluyor ve ayni zamanda arac ABS isigini bir yakip bir yakmamaya basladi ve yine merkezi kilit ve alarm aptallasti alarm\\\"in isigi yaniyor ama sesi cikmiyor bütün bu arizalar pozisyon şalteri temizliğinden sonra oldu herşey sapitti elektiriksel bir ariza şanzimana etki edermi ne yapmam lazim

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:12 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 21:47 ----------

Yokmu bir fikri olan arkadaşler

sorun aracın elektrik tesisatından kaynaklıyor gibi geldi bana . şanzımanla pek alakalı görmedim . tabi bu söylediğim ortaya cıkana kadar tahminden öteye geçemeyecek

elektrik tesisatını kontrol ettirmenizde fayda var.

Teşekkürler arkadaşım peki başka bir fikri olan varmı arkadaslar

aynı usta ya yine git böyle böyle oldu de yada servise git makinaya falan bağlat belkide bi yerde temassizlik vardır

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sagolasin arkadaş fakat oda anlamadı sorunun ne oldugunu

düzgün bir opel ustasına gidin sorun ustanızda bence :)

Güncel

Geri