Arkadaşlar sizce bu araç alınırmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
araç görünüş itibarı ile fena durmuyor ama galeriden olması düşündürüyor insanı senin böyle araban olsa gidip galeriye verirmisin ...ilanını koy 3 günde alıcı bulur ..
galeri bunu orda yazdığının en az 3000 lira daha düşüğüne almıştır...
bence şüpheli araç ama belki adam acil elinden çıkarmak istemiştir yada takasa girmiştir felan olabilir yani genede gidip bi görmek lazım ....
üç parça boyalı o renk o para verilemez bide o da cabası...
kimseye güven kalmamış aga bu ne iş....;???

Son düzenleme:
valla varlıklı biri gelip takasa girdise galeriye düşmüş olabilir ama araç söylenildiğine göre gayet iyi durumda resimlerdende temiz görünüyor.KM konusunda bilmiyorumda ne kadar oynayabilirler gidip 200.000 km aracıda 77.000 yapmazlar heralde diye düşünüyorum.

yaparlar aga yaparlar hemide nasil ...
90 lık nineyi kız diye satarlar adama ki hiç anlamazsın zifav odasına kadar :kop:
tecrübe ilen sabittir....

2008 model dizel sedan astrada tek parça boya var dediler onundısında ne cıkarsa araba bizim dediler 200tl kaporamızı verdik dedikki ustamıza gösterecegız tek parça boya var desin mutabık kalalım hemen satısını alırız paramız hazır neyse pazartesi oldu bulustuk galerici ile gittik sanayiye bir parca değisen turbo bitik orası boyalı şurası şöyle döndüm adama ne iş demezmi bizim arabamız da sorun yok olan bizim kaporaya oldu SEN SEN OL babanın oğlu bile olsa galericiye bulaşma ben onuder onu bilirim

banada mantıklı gelmiyor 99 model bir aracın 77 binde olması çok zor ki bide galerideyse %1.000.000 km düşürülmüştür bu fiyata herzaman temiz astra cd bulursun aldanma bence..

26- Online satış , ilan siteleri gibi herhangi bir web adresinde yayınlanan ilan,haber vs ile ilgili link koyarak site üyesi olmayan şahıslara cevap hakkı doğurabilecek yorum ve iddialarda bulunulamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri