arkadaslar sınema sevenler yardımm cagrısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tnng yln
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tnng yln

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaslar arkadasımın tekı bır fılm ızlemıs gecende ama fılm ın sonunu yakalamıs.. fılmın ne adını bılen var nede ızleyen ızleyenler de fılmın adını hatırlayamıyolar..gırmedıgımız sıte,vıdeo kalmadı yok yok:mad: YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM..

TEK BILDIGIM SU: TRENIN ICI BOMBA YUKLUYMUS TABI OYUNCULARIN IKISIDE JAPONMUS BAY BAYAN
HER NEYSE ERKEK CEKETINDEN SIGARASINI CIKARMIS KIZA YAKMASI IICN UZATMIS KIZINDA CAKMAGI YANMAMIS CAKMIS CAKMIS YANMAMIS SONRA TRENIN IICNDE YOLCULARI KURTARMAK IICN DIGER VAGON A GECMIS VE TRENDEKI HERKEZ KURTULMUS AMA BOMBA DIGER VAGONDA PATLAYICA ERKEK OYUNCU OLMUS..:o ACİL YARDIM VALAHI BENDE MERAK ETMEYE BASLADIM..TESSEKKUR EDIM ....:( :(

Bence aradığınız şey samanlıkta iğne aramak değimiyle aynı şey ismi de boşver en azından oyuncuların birisini bilseniz veya yönetmenini belki ama bu şekilde zor.

Allah yardımcın olsun

buldum bonanza:D
saka bir tarafa gercekten bu sekilde zor yaw.iyi bir film izleyicisi olmk lazım

abım kafayı yıyecem vallahı cocuk benım aklımada gırdı ısımız zormu zor :D

Nerde ne zaman seyretmiş? Buradan hareket etmek lazım gibi geldi bana. Kolay gelsin.

ıste abım bende bı bılsem... vallahı bende ıyı gene merakda kaldım...

Bence hangi kanalda ne gün izlediğini hatırlaması lazım geçmiş yayın akışlarından isimlerini bulabilirsiniz.Diğer türlü çok zor.

haklısın debeder haklıısn benımde ruhuma gırdı :D

Geri