Arkadaşlar nihayet plakam hazır!

Efkan ATALAY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar;

İnanır mısınız yaklaşık 40 gün oldu aracı alalı ve nihayet artık araç bugün bayiye ulaştı. Eşime de bir sürpriz yapmak için bir plaka jesti yapmak istedim. Funda ismini çağrıştıran FND harflerinden oluşan plakamı binbir tantana ile de olsa ayırttım!

Kısmetse 1-2 güne tescil işlemleri tamamlanıyor, aracıma nihayet Cuma günü kavuşacağım.

Sıfır araç beklemek öyle sanıyorum ki çocuk beklemek gibi bişeymiş yahu!

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Baya beklediniz.

Hayırlı Olsun öncelikle.Çocuk beklemek kadar zor olduğu fikrine katılıyorum :D Kazasız belasız inş.

evet çok güel bir jest yapmışsınız eşiniz muhakkak mutlu olacaktırrr

tekrar hayırlı olsun

hayırlı olsun hocam sabrın sonu selamettir derler :)

Efkan abi benden söylemesi yenge arabayı sahiplenecek :D sonra aldımda kullanamadım dersin :D araba kavgası olmasın evde

Merhaba arkadaşlar;

İnanır mısınız yaklaşık 40 gün oldu aracı alalı ve nihayet artık araç bugün bayiye ulaştı. Eşime de bir sürpriz yapmak için bir plaka jesti yapmak istedim. Funda ismini çağrıştıran FND harflerinden oluşan plakamı binbir tantana ile de olsa ayırttım!

Kısmetse 1-2 güne tescil işlemleri tamamlanıyor, aracıma nihayet Cuma günü kavuşacağım.

Hayırlı uğurlu olsun Efkan bey

Bende Diyarbakırda Plaka Tescil edeceğim.
Aklıma takılan bir soruya yardımcı olursanız sevinirim.
İnfonuzda batman Yazıyor siz plakayı Batmandanmı Tehcil edeceksiniz
3 harfler diyarbakır a daha ulaşamadı Burada 2 Harf var. Sanırsam Batmanda Öyle.
Nasıl yaptınız ?
Başka bir sehirde ikamet gösteripmi aldınız. Yoksa Şuan başka bir şehirdemi yaşıyorsunuz ?

Merhaba arkadaşlar;

hayırlı uğurlu olsun dostum fakat keşke böyle bir jest yapmasaydınız. Bayramda izmirde 35 MNE xx diye bir plaka vardı sürücü bayan. Sıkışık trafikte Önüne gelen camını açıp "Mine Naber" felan diyordu. Tabii bu toplumumuzda bulunan ahlaksızların iş güzarlığı yinede bazen can sıkabiliyor...

Hayırlı uğurlu olsun Efkan bey

Bende Diyarbakırda Plaka Tescil edeceğim.
Aklıma takılan bir soruya yardımcı olursanız sevinirim.
İnfonuzda batman Yazıyor siz plakayı Batmandanmı Tehcil edeceksiniz
3 harfler diyarbakır a daha ulaşamadı Burada 2 Harf var. Sanırsam Batmanda Öyle.
Nasıl yaptınız ?
Başka bir sehirde ikamet gösteripmi aldınız. Yoksa Şuan başka bir şehirdemi yaşıyorsunuz ?

Benim ikamet adresim hala Ankara olduğundan dolayı 06 plaka oldu.

Maalesef Diyarbakır'da 3 harf yok bildiğim kadarıyla...

hayırlı uğurlu olsun dostum fakat keşke böyle bir jest yapmasaydınız. Bayramda izmirde 35 MNE xx diye bir plaka vardı sürücü bayan. Sıkışık trafikte Önüne gelen camını açıp "Mine Naber" felan diyordu. Tabii bu toplumumuzda bulunan ahlaksızların iş güzarlığı yinede bazen can sıkabiliyor...

Tşk. ederim. Hocam aracı ben kullanacağım için sorun yok :)

Geri