Arkadaşlar ne olur anlayan birisi bir akıl versin..!!

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wolens
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kardesim hem hava sensoru hemde ısi sensorunu degistim ısi sensorunu takinca arac hic calismiyor cikariyorum bu kezde zor bela mars aliyor bazen almiyor bi krank devir sensoru kaldi degismedigim boyle giderse onuda yapcam lpg ve benzin sistemini gosterdim hic sikinti yok


Adana gibi büyük bir şehirde bunu çözemedilerse yuh diyorum, acaba aracınızı Mersin Silifke istikameti Sultaşa Oteli karşısındaki Opel Özel servisi İbrahim ustaya getirip gösterme şansınız var mı, bir kaç yıl önce benzer durumu Astra F aracımda yaşadım ama o marş motorunu değiştirdi düzelmişti.


iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
 
ben olayı soylıyım beyınde var sıkıntı beyının lehımlerı sorun yapıyor aynısı bı arkdsta oldu araba sogukken sıkıntı yok calsıyor ısınıp stop edınce beyındekı lehım sorunlarından dolayı calısmıyor araba sogusun gene calısyor bı beyıncıye gıdıp bakım yaptırın beyıne derım dıger parcalarla alakası yok o sorunun beyın lehımlerını yenılıyorlar catlak olanları temızlıyorlar sıkıntı gıderılıyor
 
Motor soğukken yani beklemisken çalışmıyor desen sorunu öncelikle lpg sisteminde arayın diyeceğim ama ısındıktan sonra sıkıntı başlıyorsa lpg ile ilgili değildir diye düşünüyorum. Geçen sene benim aracım krank devir sensörü uyarısı vermişti. Durum sizinkinden biraz farklı ama motor sıcakken geç çalışma bende de vardı. Motor sıcakken ışıklara bekleme yaparken araç kendi kendine stop ediyor sonra uzun marşla çalışıyordu. Bu arıza varken arıza lambası da yanıyordu. Sizde arıza lambası yanmıyor mu?

HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri
Üst