Continental Premium Contact 2 kullanıyorum.Hem ıslak yolda hem kuru yolda performansı mükemmel.Yanlız bu lastikleri kışın kullanamazsınız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok megane daha 13 binde.lastiker çok yeni.lastikler opel içinbu arada lastikler megane için mi yoksa??
abi michelin diğerlerine göre daha sessiz ve konforlu diyorsun değil mi?Burak bende michelin var ve gayet memnunum daha önceki 3 aracımda bridgestone kullandım hemde yüksek performans lastyiklerini potenzaları ancak lastik iyiydi ancak çok sertti ve içeri ses getiriyordu. 6 ay önce ilk defa michelin aldım ve şimdi gayet çok memnunum her türlü yol şartlarında bile bir sıkıntı görmedim karlı havalarda da zincir kullanmadan gezdim benim tavsiyem michelin...
valla arkadaşım tamda dediğin gibi araç komple uzun yolda kullanılmakta.birtek istanbulda biraz geziliyor.yani good year mı desem?michelin mi?arkadaşlar uzun yolda kullanacaksınız aracı goodyear lastikten şaşmayın derim,ama mahalle arası ve şehir ise ise lassa derim
abi michelin diğerlerine göre daha sessiz ve konforlu diyorsun değil mi?