arkadaşlar lütfen çok acil lastik hakkında bilgi lazım

Continental Premium Contact 2 kullanıyorum.Hem ıslak yolda hem kuru yolda performansı mükemmel.Yanlız bu lastikleri kışın kullanamazsınız.

Burak bende michelin var ve gayet memnunum daha önceki 3 aracımda bridgestone kullandım hemde yüksek performans lastyiklerini potenzaları ancak lastik iyiydi ancak çok sertti ve içeri ses getiriyordu. 6 ay önce ilk defa michelin aldım ve şimdi gayet çok memnunum her türlü yol şartlarında bile bir sıkıntı görmedim karlı havalarda da zincir kullanmadan gezdim benim tavsiyem michelin...

arkadaşlar uzun yolda kullanacaksınız aracı goodyear lastikten şaşmayın derim,ama mahalle arası ve şehir ise ise lassa derim

arkadaşlar bugün biraz daha araştırdım michelin ana bayide 195/65/15 ebattaki dört mevsim lastiğin tanesine 148 ytl dediler.good year a sordum 120 ytl dediler.şu anki lastiklerim olan good year lardan almayı düşünüyorum memnundum good yeardan.yanlış anlamayın yani 120 ytl oldugu için değil:)ama michelin i de çok tavsiye ediyorlar onu düşünmüyor değilim.ilginiz için çok teşekkür ederim.ne yapsam acaba?çıkma mı alsam?michelin mi daha az ses yapar yoksa good year da ses konusunda başarılı mı?yardım ederseniz sevinirim

Burak bende michelin var ve gayet memnunum daha önceki 3 aracımda bridgestone kullandım hemde yüksek performans lastyiklerini potenzaları ancak lastik iyiydi ancak çok sertti ve içeri ses getiriyordu. 6 ay önce ilk defa michelin aldım ve şimdi gayet çok memnunum her türlü yol şartlarında bile bir sıkıntı görmedim karlı havalarda da zincir kullanmadan gezdim benim tavsiyem michelin...
abi michelin diğerlerine göre daha sessiz ve konforlu diyorsun değil mi?

arkadaşlar uzun yolda kullanacaksınız aracı goodyear lastikten şaşmayın derim,ama mahalle arası ve şehir ise ise lassa derim
valla arkadaşım tamda dediğin gibi araç komple uzun yolda kullanılmakta.birtek istanbulda biraz geziliyor.yani good year mı desem?michelin mi?

bende michelinde takılmıştım 100 tane kullanıcısı iyi diyorsa 100 taneside kötü diyor ama genel olarak michelin lastiklerin çok çabuk aşındığı söyleniyor bende epey bi lastikçi dolaştım pirelli kafama çok yattı ama gidip bridgestone turanza er300 aldım gayet memnunum tavsiye ederim

abi michelin diğerlerine göre daha sessiz ve konforlu diyorsun değil mi?

Evet burak michelin hamuru diğer lastiklere oranla daha yumuşak olduğundan dolayı hem daha sessiz hemde daha konforlu:good:

abi michelin in hamuru yumuşak olduğundan ülkemiz koşullarına uygun olmadığı söyleniyor.yani çabuk aşınma hatta yırtılma bile söz konusuymuş.bende korkuyorum biraz good year a güvenim var şu an arabamda good year takılı memnunum ancak michelin lerde sessiz ve konforluk konusunda çok başarılı duyduklarıma göre.valla kararsız kaldım.şimdi michelin alıp pişman olmakta var.ama öyle olsa bu kadar insan neden michelin kullansın.bende büyük ihtimal michelin energy alıcam

Geri