arkadaşlar lütfen çok acil lastik hakkında bilgi lazım

burak loves opel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
29 Eki 2007
Mesajlar
6,899
Tepkime puanı
0
Puanları
0
arkadaşlar arabanın lastikler baya kabaklaştı ve gösterdiğim her yer sen diken üstünde geziyosun abi bir an önce sıfırla bunları dediklerinden artık iş başa düştü.ben konfor ve sessizlik istiyorum en önemlisi.bugün birkaç yer gezdim ama pek anlamadığım için michelin mantıklı geldi kullanıcı tavsiyelerindende kaynaklanıyor.ama arabanın orjinal fabrika lastikleri good year 4 mevsim lastikmiş.ben buna michelin taksam bir sorun yaşamam herhalde.ne önerirsiniz:confused:
 
ben mıchelin sport diye bir lastiğini kullanıyorum oldukça memnunum.. hatta astranın test aracını kullanmıştım onda başka lastik vardı aynı yolda bariz yol gültürsü yapıyordu...
 
valla ben bridgestone kullanıyorum
baya güzel
ama tam adını bilmiyorum
 
valla ben bridgestone kullanıyorum
baya güzel
ama tam adını bilmiyorum
+1...
 
ben intensa aldım 1 yıl önce canavar gibi hemde hesaplı tanesini 105 den almıştım memnunum
 
bri potenza ad re001

al bence
 
bu arada lastikler megane için mi yoksa??
 
bende toyo var.Yol tutuş,frenleme bence gayet iyi.Sesde yok diyebilirim.Önceki ojinal lastiği firestone diye bişidi ve bayaga ses geliyodu içeri.
 
Lastikte 4 mevsim olayı eskidendi, artık yazlık ve kışlık olarak ayrılıyor lastikler. Sürüş güvenliği için yazlık ve kışlık takımlarınızı ayrı ayrı alın. Nasıl aynı ayakkabıyı 4 mevsim giyemiyorsanız arabanıza da 4 mevsim aynı lastiği takamanız yanlış olur. Çünkü yazlık lastikler yol tutuş amaçlı daha az kanallı üretiliyorlar ve kışın sertleşip kaymalara yol açıyorlar. Kışlık lastikler ise çok yumuşak hamurdan üretiliyorlar ve yazın yakıt tüketimini artırıyorlar ve kayma yapıyorlar.

Michelin'in Türkiye'de farklı versiyonları satılıyormuş. Fransız, Çin ve bir diğer ülkenin imalatı olan Michelin markalı lastikler bulunuyormuş. Alırken dikkat edin. Fiyatlarından da anlaşılabiliyormuş bu durum.

Kışın az kullanıyorum, fazladan 4 lastik almak için bütçe ayıramam derseniz de, benim yaptığımı yapın :) Su tahliye kanalı fazla olan yumuşak hamurlu bir lastik tercih edin. Az da olsa kışın idare eder sizi.

NOT: Son paragraf, ilk paragrafa zıt oldu biliyorum. İlk paragraf lastikçinin söylediği, son paragraf şartların gerektirdiği :D
 
bende toyo var.Yol tutuş,frenleme bence gayet iyi.Sesde yok diyebilirim.Önceki ojinal lastiği firestone diye bişidi ve bayaga ses geliyodu içeri.

Firestone lastikler, Opel in fabrika çıkışında taktığı lastikler bildiğim kadarıyla.
 
Geri
Üst