Fabrika verilerine göre 100 km. de 0,2 lt. kazancın olduğu iddia ediliyor. O da 500 km. de 1 lt eder. Yani hiç bir fark yok bence....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çelik tel korumaya plastik diye iddia ediyordunuz, onu geçip bu kezde çelik örgü demişsiniz. Israrla çelik örgüden bahsetmediğimi belirtmeme rağmen hala aynı şeyleri konuşuyoruz.Çelik örgü tüm lastiklerde bulunan bir katman bunu herkes biliyor. Fotograf koymama rağmen (bir önceki mesajınızda jant ezmesin diye konuyor demiştiniz ayrıca) dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz..Birde Lassa Impetus Sport'u uzakdoğu ayarında diye kötülüyorsunuz. Kullandınız mı veya kullanıyormusunuz ki bu kadar net konuşabiliyorsunuz anlamadım.. Ayrıca 55 yanak ince değildir, bu konuda ısrarlıyım. Ve tüm ince yanaklı lastiklerde bahsi geçen koruma yoktur. Umumiyetle lafı çok belirsiz bir laf...O kadar yazılanın üzerine bunları diyorsanız sizinle paylaşacak birşeyim yok demektir. Çok uzadı ve sıktı beni bu konu. Asılsız ve ortalama konuşmaların kimseye faydası yoktur unutmayalım. Lastikler konusunda oldukça fazla araştırma yaptım, kulaktan duyma bilgiler yazmıyorum buraya..
Ayrıca her önüme gelenin lafına inanacak durumda değilim çok şükür. Bridgestone Potenza GIII kullandım, GoodYear HydraGrip kullandım ve şu an Lassa Impetus Sport kullanıyorum. Hiçbiri babamın şirketi değil, sadece kullanıcıyım, hiçbir fark yok diyorum. Keyfiniz bilir diyorum....