arkadaşlar kavak agacına dikkat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jetblack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jetblack

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Dün arkadasın arabasını pasta cilaya götürdüm.Araç sürekli kavak agacının yakında park helınde oldugu için sıvılar rüzgarın etkisiyle Araca yapışmış tabi ki güneşin etkisiyle boyayı yakmış arabanın son durumu san kı vernigi ignelenmiş gibi aman dikkat edin kavak agacından uzak durun tabi kuş pisliğinden de.

uyarın için teşekkürler arkadaşım daha dikkatli olacağım artık

Ağaçların altına gölge diye park ediyoruz ama aslında her ağaçtan tuhaf tuhaf bişeyler damlıyor o yüzden uzak duralım

bu güvercinler ne yiyo anlamış değilim.öyle bi yapıylar ki arabanın üstünde 10 cm kare yapmış kartalmısın mübarek

bu güvercinler ne yiyo anlamış değilim.öyle bi yapıylar ki arabanın üstünde 10 cm kare yapmış kartalmısın mübarek

bravo valla süper yazmışsııın :)

bnde ağacın altına koyardım ama artık koymuorum, ağaçtan reçine damlıcana, güneşte dursun daha iyi...

Kavak ağacından düşen o pirinç tanesi kadar sarı ismini bilemediğim tohum acaip leke bırakıyor sarımsı ,kuş pisliğide cabası en iyisi ön cama koy güneşliği dursun açıkta leke olmaz hiçmi değil.Senede 6 ayda bir cila yaptınmı tamamdır.

Özellikle Martı pisliğinden uzak durun aracınızda gördüğünüz an temizleyin Direk boyayı kaldırıyor onların pisliği asidimsi olduğundan Ne yiyolarsa mübarekler..

Martı demeyin ne olur.Bazen bir bakıyorum bagajdan ön tampona kadar yapa yol almış.Ben her zaman aracımda bebeğimiz olduğu için ıslak mendil taşıyorum çok işe yarıyor.Bu martıları toplayıp altlarını bağlamak lazım.:)

çam ağacınada dikkat,

Martı demeyin ne olur.Bazen bir bakıyorum bagajdan ön tampona kadar yapa yol almış.Ben her zaman aracımda bebeğimiz olduğu için ıslak mendil taşıyorum çok işe yarıyor.Bu martıları toplayıp altlarını bağlamak lazım.:)
oda bi yöntem tabiyki :D pudramı ne diyorlar ondada dökelim pişik olmasınlar malum asitli ya kendilerinnide yakarlar hatta bezi bile delebileceklerini düşünüyoruum :p

Geri