arkadaslar hararet göstergesi hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kcanbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kcanbaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
...

Son düzenleme:
aracın ney her ople bir deyil kiiii morko motor yakıt türünü yazsanaa birr zahmett

benim opel corsa 1.7 90 civarı normali

benımkı bır kere kesınlıkle sehırdısında 90nı bulmuyor buda ısınamayan motorun kalorıfer sıstemınınde yeterınce sıcaklık saglamıyor usuyorum ama sehır ıcı 90 nı gecıyor buda yeterınce sıcaklık demek

benımkı bır kere kesınlıkle sehırdısında 90nı bulmuyor buda ısınamayan motorun kalorıfer sıstemınınde yeterınce sıcaklık saglamıyor usuyorum ama sehır ıcı 90 nı gecıyor buda yeterınce sıcaklık demek

senin termostat açık kalmış sanki

Model: OPel Astra 1.6 Twinport Elegance /Benzinli

Model: OPel Astra 1.6 Twinport Elegance /Benzinli

bendede 1.6 twinport var, sicaklik degerleri normal..akici trafikte 70 ila 90 derece arasidir. trafikte 109'a kadar cikar, 110-115 arasi fan acar.
eger hava 5 derece ve altiysa, cevreyolunda ortalama 80 km ve ustu hizlarda 45-50 derecelere inebiliyo motor sicakligi, ki buda biraz fazla yakmasina sebep oluyor.

1.6 ASTRA Benzınli
80c ile 90c arası 90c yi geçtiğini görmedim daha
Normal scaklık sorun yok

bendede 1.6 twinport var, sicaklik degerleri normal..akici trafikte 70 ila 90 derece arasidir. trafikte 109'a kadar cikar, 110-115 arasi fan acar.
eger hava 5 derece ve altiysa, cevreyolunda ortalama 80 km ve ustu hizlarda 45-50 derecelere inebiliyo motor sicakligi, ki buda biraz fazla yakmasina sebep oluyor.
senin termostatta bir sorun var sanırım dışarısı -5 derecede 80-90 derece arasındaydı hızlı gittiğim zamanlarda bile 80 in altına düşmedi dış sıcaklık 40 dereceykende 90-95 arasını geçmedi

benim 90 derecede kaliyor hep, cok sicaklarda eger sehir ici rolantide kaliyorsa arac max 95 dereceye cikiyor ve o zaman fan aciyor, yine normale donuyor yani 90 derece

Geri