Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hangisi daha mantıklı yada siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.
Ynt: Arkadaşlar hangisi daha mantıklı yada siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.
Hem ikinci ele sıcak bakmayan biri olarak hemde gündemde olan yeni yasa (eski araçtan daha fazla vergi) dolayısıyla Astra derim.
Tabi ki önemli olan insanların maddi durumu ve olanakları doğrultusunda doğru aracı seçmesi ama ne olursa olsun ben 7 senelik 150.000 km'de bir araca para verip kesinlikle almam. :
Ynt: Arkadaşlar hangisi daha mantıklı yada siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.
Ben olsam edition tercih ederdim, ki ettimde zamanında Aracımı alırken ben de 2. el bir dizel araç almayı düşünüyordum.
Ama iyiki sıfır almışım diyorum
Bence sıfır araç herzaman için iyidir sorunsuzdur. Hiç olmazsa garantisi var. 2.el alınan aracın yarın öbürgün ne arıza vereceğini bilemeyiz. O yüzden sıfır araç diyorum.