Arkadaşlar Golf V'i nasıl bilirsiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Capt.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
102 hp de görülen şikayet devirdaim pompası . bazı bölümleri plastik olduğndan sorun çıkarabiliyormuş .... katalizör şikayeti ile de servise gelenin yakıtı analize gönderiliyor gelen sonuç 95 oktanın üzerinde ise garanti kapsam dışı ... olayı saçma bulsakta servisin bu konudaki yaklaşımı bu..

Valla abi bu yazıları internette buldum Benim yorumum değil :)

teşekkürler hasan

baya yakıyormuş, tabi kendi arabama göre yorumlayınca fazla geldi

bence fsı çok iyi olsa 1.6 lartda fsı yi 4 senede kaldırmazlardı. bende Astra H almalı.. hemde mavi olmalı:)

bence fsı çok iyi olsa 1.6 lartda fsı yi 4 senede kaldırmazlardı. bende Astra H almalı.. hemde mavi olmalı:)

daha büyük hacimli motorlarda dahAv verimli olduğunu duymuştum,
2.0 passatlar da hala olması lazım.

ama astra'nın daha iyi olduğu fikrine kesinlikle katılıyorum:good:

Forumun birinde adam yazmış aynen şöle Aracımda seyir halinde iken Her vides değiştirmemde Akü ışıgı yanıyor 3 vitesten sonra devamlı yanıyormuş kimse bulamamış sorunun ne olduğunu

golfün kullanımı güzel ve zevklidir parçası servis dışı pahalı değil
fsi motorlar zaten teknolojik ve çok aşırı yakmıyorlar
alabiliceğin çok güzel bir araç

daha büyük hacimli motorlarda dahAv verimli olduğunu duymuştum,
2.0 passatlar da hala olması lazım.

ama astra'nın daha iyi olduğu fikrine kesinlikle katılıyorum:good:
ama sorun 1.6 larda işte.. bu arada ufak bir reklam yapayım benm areaba lpgli ve satılık:)

1.6FSİ ı astradan daha iyi gidiyo genelde Vw ayrıntılara önem veren bi firma o yüzden golfte de çok güzel ayrıntılar var mesela el fireninin yanına yaptıkları bardaklık çok kullanışlı yine orta konsola entegre kolçakta öyle lakin astranında keskin çizgileri çok hoş panoramik cam tavanı var ayrı güzel bi olay bu + ları ve - leri bir tartıya koyup doğru karar vermek gerek
bunlarda bahsettiğim birçok güzel ayrıtı zaten ne demişler kalite ayrıntılarda gizlidir
76587310im7.jpg

69717899wy3.jpg

35693579ch7.jpg

2 bardaklığı birbirinden ayıran zımbırtı çıkıyo şıkıştırma kapaklı cam gazos şişelerini açmak için çoğunuz biliosunuzdur zaten
51984490oc4.jpg

20625657px3.jpg

79345131vf1.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize merhaba,

Bir yakınımıza 1.6 FSI Golf V alıcaz, 2004 comfortline.
Fiyat henüz konuşulmadı ama araç hakkında pek bilgimiz yok.
FSI motor, golf V kronik sorunları, yol tutuş, yakıtı vb..
bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim.

şimdiden teşekkürler
Saygılar,

abi bosverin FSI golf'u falan..mis gibi sorunsuz 120 bg Astra dururken golf'mu alinirmis :)
hem istersen lpg'nide taktirirsin sorunsuz bir sekilde, hemde FSI'dan daha az yakip daha iyi yuruyo..

benimkisi gibi mesela (lpgsiz)..22000 TL istiyorum, iste link;

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=795970#post795970

Son düzenleme:
Geri