Arkadaşlar çok kararsız kaldım!! LPG Yardımmmm!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar uzun zamandır düşünüyorum benzine gelen en son zamdan sonra gaz pamuk gibi dokunmaya başladım! ya araba sağırlaştı iyce zaten performansım çok kötü! :(

benim aracım X14SZ yani tek nokta enjeksiyonlu 1.4 8V 60 beygir corsa 98 model! aracımı en son servise götürdüğümde ustam abi kokluyor daha ne yaksın dedi ama söylediğim gibi bu bile canımı okumaya başladı!

neyse size danışmak istediğim şey! Brc markasının tek nokta enjeksiyonlu sistemini kullanmamı tavsiye edermisiniz? ben sıralı taktıramıycam şuan bu konuyu sıralı taktırma tavsiyesi almak için değilde Tek nokta enjeksiyonun en son sistemini kullanan arkadaşlardan artı ve eksilerini öğrenmek için açtım!

nolur bi el atın:D ya taktırsammı? ne kadarda kendini amorti eder? ayda ortalama 1200 km yol yapıyorum!.. ki bu yazın artacak büyük olasılıkla.!

Mutlaka taktırmalısınız, zaten özellikle tek nokta lpg uygulamaları, sıralı sisteme göre fiyat olarak çok avantajlı....Marka olarak brc yi özellikle tavsiye ederim, ürün guzel olduğu gibi satış sonrası müşteri hizmtleri inanılmaz hassas çalışıyor..Yakıtıda yine hassas kullanımla şu ankinden neredeyse %40-%50 daha ucuza seyahat edebilirsiniz.

bende lpg düşünüyorum ama hayırlısı...

bende düşünmeye başladım bakalım bi kaç bilgi toplamam gerek bu konuda

arkdslar yüzyılın icadı bu yaa
taktırın derım

astramda var sıralı sistem gayet memnunum bu benzin fiyatlarıyla benzinli araca binmek akıl karı değil.

Durduğun hata :) Ama taktırdığın yerin işçiliği çok önemli...

İşçilik Malzeme kaliteli olursa tasarruf ve ii olur sorunda az olur taktırmada gec kalma ben 2000 CC ile rahat gaza basıyorum şehir içi 210 yakıyor şu zamlarla Gaz Güzel :)

hasan abiler takmaya başlıcaklarmış serkan ya! onlarımı beklesem diyorum! yoksa ankara'da yıldızlar varmış ödüllü biyer fln diyorlardı 2amüh. bünyesinde çalışıyorlarmış! adamlar 550 ytl dediler! benzinle çalışmaya başlayıp lpg ye geçen bir sistemmiş!.. 200 de ruhsata işletmesi tutsa 750 den çıkarız bu işten! e tabi bide bakımlar var egr'yi temizletiim!! sonra bide gaz kelebek hava filt! şart tabi bunlarda 1000YTL yi bulcak! benim derdim ayda 1200 km yapan birisi olarak ne kadar da amorti edecek yada ne kadar kar ettiriyor lpg % olarak! onu öğrenmek istiyorum deneyen arkadaşlardan!

Bilmemki, ben bosch bayiinde taktırmıştım Tartarini. 750 ise çok ucuzmuş, sıralı değilse bilemem tabi. Ama taktırıp taktırmamak konusunda düşünme hiç.Bende % 40-45 civarı tasarruf oluyor. Senin aracının benzin tüketimini bilmediğim için. Ama ortalama % 50 ye yakın tasarruf sağladığı bir gerçek. Hesabını yapmak sana kalmış. Bir de kafan rahat oluyor, istediğin yere gidiyosun arabayla, dolmuşu otobüsü unutuyosun. Yakıt olmuyor kafanda....

Geri