arkadaşlar ceza yemişim bi bakın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bozcurt' Alıntı:
dostum plakayı girdim ama şöle bi yazı cıktı Aradığınız kriterlere göre sonuç bulunamadı! ama arac trafikten men oldu ya o yuzden de bole yazabilir sence
belki baban ödemiştir:D

Hatırlarsanız cezaların çoğu pul ödeneği yokluğundan haber verilp tahsil edilemiyordu. Ptt ile yapılan anlaşmadan sora teblikatlar yapılarak tahsil yönüne başlandı . Sizde bu madurlardan birisiniz . arabada o tarihte senin üstüne olunca ödemekten başka çıkış yolu yok . cezasız günler dileği ile .:mad: :mad: :mad:

bizde 2004 yılında bi ceza yemişiz tebligat 2006 nın yazında geldi gittik ödedik trafik cezasının üzerine hiç gecikme faizi vs. bişeyler koymamışlar ilginçtir yüksek bi mebla değilse öde kurtul bence ileriki yıllarda başın ağarmasın

Odemeyin

C4TL4Xx' Alıntı:
Yanlış. sonuçta bir şekilde ödeyecek.Afmı beklesin.;)

M@honi' Alıntı:
Devlet Bu alacağı varsa çatır çatır alır
+ 98765 :good:
1.000 lira alacağı için gerekirse 10.000 lira masraf yapar :mad: ama yine de alır devlet ... :kop:

evet yaa banada geldi geçen ay.eski arabamı 2005 sonunda ankarada birine sattım temiz kagıdı mecbur alıyoruz ve 2006 sonunda arabayı satmadan 1-2-ay önce yazılmış ceza geliyor.ben henüz ödemedim...ödesemmi acaba????

Geri