arkadaşlar bu opeli alsam mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan System
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

System

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
değerli arkadaşlar 2013 model Astra cdti var arkadaşım da arabayı satacak ama şöyle bi soru var aklımda araca yanlış yakıt koyulmuş buda farketmeden çalıştırmış neyse lafı uzatmadan sadede geleyim ve araç 9 bin liralık tamirat geçirmiş bu aracı alayım mı ?

birde bu tamirat tramer kayıtlarına hasar olarak geçer mi ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam eğer araç servis gibi garanti verebilecek bir ortamda onarıldı ise alınabilir.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam eğer araç servis gibi garanti verebilecek bir ortamda onarıldı ise alınabilir.

tabi tabi hocam serviste yapılmış şuan sorunsuz ama aklımda soru işareti oluştu

Benim arkadaşım bu şekilde bir Ford fusion at aldı.3 yıldır biniyor ve piyasasından 5 bin TL aşağıda aldı.kazası yok belası yok.yanlış dolum çok insanın başına geliyor.garanti li yaptıktan sonra problem olmaz.

2 gün düşünme süresi istedim

Bi arkadasimin da basina gelmisti. Benzinlikte yanlis yakit koymuslar. Farketmemis o da. Bikac bin masraf oluyor su anda da cok memnun degil. Birkac parca daha degisecek sanirim. Iyice inceletmeden almayin bence.

Mobil gönderidir.

9 binlik masraf muhtemelen pompa enjektör ve motor içi parçaları kapsıyordur. düzgün ellerde yapıldıysa sorun olmaz sıfır motor gibi bişiydir muhtemelen o yapılan... tabi ne yapıldığının nelerin değiştiğinin bir listesini alabilirseniz daha net fikir yürütülebilir

Bildik araç hep avantajlıdır. İşlemin yapıldığı servise gidip detaylı bilgi alır sonra karar verirdim ben olsam. Yoksa uzak dururum

Tramerle alakasi yok gorunmez.kaza degil sonucta

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben shellde pompacıyım bizim patron bi mercedes e250 CDi aldı 2012 model 60.000 km de hemde 155.000 liraya normal piyasası 170-180 bin lira bu kadar ucuz almasının tek sebebi yalnış dolum :) ama garanti belgesi felan var serviste yapıldıgı için sizde iyice baktırın araştırın alın fiyat nedeniyle çok cazip olabiliyor .

Geri