Arkadaslar Bmw 320 i hakkında yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coyate
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

coyate

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar bır ay önce kuzenım bir e 36 bmw 320 i aldı ama araç cok cabuk hararet yapıyor. Kalarüfer radyatörü patladı onu degiştirdık boluda anlayan hıc kımse yok dogru durust. devirdaimde sıkıntı olabilir mi gaza gecişide yavas atiker sıralı var ama gaza gectıkten sonra duzgunce calısıyor hararet duzelıyor. aracın contasında sıkıntı olabilir mi ? Aracın önundekı klıma fanı calısmıyor o etkı edermı ?

:mad:

Yardımcı olabilecek yok mu ?

Simdi ustam arac cok cabuk hararet yapiyor demissin bmw lerin fani hep aciktir siz gaza bastikca daha hizli doner yani hararet yapma ihtimali yok eger hararet yapiyorsa fanin icinde bi civa var o gitmistir...yenisi 80 tl civari...klima fani etkilemez.

aracın suyunu bı bosaltın derım tamamen ıcıne temızleme sıvısı var ondan koyup bı 15 20 dakka calıstırıp gene bosaltın yenısını doldurun belkı bı yerlerde tıkanıklık vardır tam ceıremıyodur suyu..
motora baktrdınız mı alırken pekı motor yagına su felan karısmıyor dımı

Motor yagında bır sorun yok araca onceden catlak ılacı atmıslar o tıkanıklık yapmıs olabılır dıye dusunuyoruz boluda anlayan bır usta yok hararet yapmasının nedenı tüp yenı takıldı gaza gec gecıyor tup beynıne su gıtmıyor sanırım.

Motor yagında bır sorun yok araca onceden catlak ılacı atmıslar o tıkanıklık yapmıs olabılır dıye dusunuyoruz boluda anlayan bır usta yok hararet yapmasının nedenı tüp yenı takıldı gaza gec gecıyor tup beynıne su gıtmıyor sanırım.

Tüpün beynine su mu gitmesi gerekiyor?

beynıne dedıgı mıkser kısmına aracı sogukken calıstırmadan once yedek su kabı varya onun usttekı hortumunu sokun su kabını agzına kadar doldurun aracı calıstırın varsa hortum ıle yoksa kova ıle kabı devamlı doldurun bakalım usttekı hortum arac ıcerısındekı suyu devamlı dısarı basması lazık sokuldugunde ordan su gelıyor mu gelıyorsa basınclımı gelıyor o zaman cıkar sorun ortaya

Geri