arkadaslar bir yardımcı olurmusunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan frkyasar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

frkyasar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar 97model astra f kasa aracım var bunu satıp 98-2000 arası 1,6 vectara almak istiyorum.ortalama nekadar para eklemem lazım vecttra.almak için bilgilendirirmisiniz.bir de şu ilana bakarsanız sevinirim.bir tane buldum ama fiyat çok düşük geldi bi anormallik yok dimi.
http://www.araba.com/1112000.html

Tesekkurler

sağolasın arkadasım.banada bişi var gibi gldi .ama çokk güsel ya bu kasalar 99unuda bakacam.iyi günler sağolasın

kardeş bu fiyata bu araba olmaz. ben de yeni aldım 1.6 97 model tüpsüz.
13500.çok aradım bu tip arabalardan uzak durdum. 2000 model arabaların piyasası 17 civarıdır. direksiyondan yorum yapan arkadaş bu resimden nasıl görmüş anlamadım. bir bildiği vardır herhalde.

2002 model 2.0 vectra 17500 YTL son fiyat demişlerdi Şubat ayında.Belki buradan bi yorum çıkarabilirsin.Birde şu direksiyondan arabanın özelliğini anlama işini kafam hiç basmadı.

değişen hata boya yok diyor ama ben inanmıyorum tabanda bişeyler olabilir bu araç alınmaz derim araç sorunlu olabilir iyi araştırmak gerek diye düşünüyorum.. vectra ya tempra motoru koyar bu istanbul valla tehlike sinyalli bi şehir... dikkatli ol...

kesin bir anormallik var

Geri