arkadaslar bir soru?

corsa1.012v

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar merhaba bugun arabami ilk calistirdigimda ariza isigi yandi bende stop edip tekrar calistirdim ve bi dahada yanmadi, bu onemlimi arabayi tech2 ye bagllamak gereklimi yoksa boyle devam mi edeyim , ve birde arabanin hava kutle olceri arizalaiydi degistirdim duzeldi simdi ama tech2 ye baylayip arizayi beyinden silmedi ne dersiniz ondanda yanmis olabilirmi tech2 ye baylayip eski arizayi beyinden silmelimiyim yoksa boyle devami edeyim cunku arabada hiqbir sorun yok su anda ariza isigida yanmiyor ama iste sadece bir defa yandi ilk calistirdigimda bi daha da yanmadi ne dersiniz tesekurler

hangi ışık yandı tam olarak ? motor mu katalizör mü.
bu hava kutle ölcer arızası olduğunda hangi lamba yanmıştı aracında..

arkadaslar merhaba bugun arabami ilk calistirdigimda ariza isigi yandi bende stop edip tekrar calistirdim ve bi dahada yanmadi, bu onemlimi arabayi tech2 ye bagllamak gereklimi yoksa boyle devam mi edeyim , ve birde arabanin hava kutle olceri arizalaiydi degistirdim duzeldi simdi ama tech2 ye baylayip arizayi beyinden silmedi ne dersiniz ondanda yanmis olabilirmi tech2 ye baylayip eski arizayi beyinden silmelimiyim yoksa boyle devami edeyim cunku arabada hiqbir sorun yok su anda ariza isigida yanmiyor ama iste sadece bir defa yandi ilk calistirdigimda bi daha da yanmadi ne dersiniz tesekurler

ustalarimizdan yardim lutfen

bence bu arızayı hemen silmelisin. vede hangı arıza cıkmış ögrenmelisin. birdakı yandıgında kafan karısmaz

hangi ışık yandı tam olarak ? motor mu katalizör mü.
bu hava kutle ölcer arızası olduğunda hangi lamba yanmıştı aracında..
katalizatör için ayrıca lamba yoktur arkadaşım arıza ışığı arıza ışığıdır.

TANSU USTAM BIDE SU KONUYA BI CEVAP YAZSAN
tesekurler

TANSU USTAM BIDE SU KONUYA BI CEVAP YAZSAN
tesekurler
yazarım kardeş sildirsen iyi olur ama yeni takıldıysa o parçadan yanmaz bi daha oksijen sensörü olabilir belki

sagolasin tansu ustam

Geri