arkadaşlar bi yardımcı olsanız öncedende yazdım ama dikkat cekmedi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K

kokorecci576

Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu konuyu öncedende açmıstım ama kimse bilgi vermedi benim comboda gece yolculuk yaparken bazen gaza bastığım zaman şu kapıyı acınca içteki yanan lambalar varya onlar yanıp geri sönüyo yani biraz basınca hep yanıyo acaba yani fazla yaktığınımı söylemek istiyor ilk defa opel kullandığım için bi türlü öğrenemedim :help:

yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
Yakıtla ilgili bi durum olduğunu sanmıyorum.Anlık tuketim sadece yol bilgi ekranında mevcuttur

hadi yol bilgisayarı anlşık tüketimi verir de iç aydınlatma neden versin.bence araç içerisinde bir şase problemi var.elektrik tesisatını kontrol etmelisin

Yakıtla ilgili bi durum olacağını sanmıyorum...Aracta elektrik tesisatında sorun olabilir bi elektrikçi ustaya ölçüm yaptırırsan belki sorun ortaya çıkar..

aynen elektrikle ilgili iç aydınltma lambası... sanırım kap açıkken yanması için aşagıya dogru tam basılı olması gerekiyor.sanırım ortaya yakın kalmış sallantılarda yanıp sönüyor.Sen o lambayı aşagı dogru hafifden bastır öyle bi dene...Veya bir yerden şase alıyor.

ya arkadaşlar 1500deviri gecince herzaman yanıyo ve içerisi ap aydın oluyo bi servise gitsem iyi olacak sağolun..arkadaşlar

beyinden olabilir... bi de su filan alınca sapıtabiliyo

peki arkadaşlar ne kadar tutar yani fiyat olarak fazla tutarmı