Arkadaşlar bi fikir aliş verişi yapak istiyorum yardim lütfen!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan barrris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar çok teşekkür ederim bir tane buldum 98 model 114binde 1,6 motor ama 74 beygir düşük değilmi ? Sizce nasil olmasini önerirsiniz ?

74 hp değil o 74kw yani 100hp x16xel 1,6 16v motor ;)

kaça buldunuz arabayı?

şey 74 bg 54 kw yazıyo arabada 1.6da motor şimdi bu kötümü biraz acemiymide ilk arabam olacak yani hayalim:)))

Bildiğim kadarıyla o tanımda bir opel motoru astraların hiçbirinde bulunmuyor

astra cd benzinli iki tip motor var genelde

1.6 100 b 1.4 tam hatırlamıyorum ama 90 bg

Son düzenleme:
şey 74 bg 54 kw yazıyo arabada 1.6da motor şimdi bu kötümü biraz acemiymide ilk arabam olacak yani hayalim:)))

öyle bir motor yok yanlış yazılmıştır 74kw 100hp motor o. motor koduda x16xel dir ruhsatından bakın isterseniz emin olmak için.;)

14.500tl istiyor adam ama daha pazarlık yapmadık kafam karıştı şimdi 98 model araba öyle motor olamz mı yani?

bariş kardeş madem ilk arabanmış, mutlaka servise götür ve sakın acele etme.. ve sahibinin söyleidği servis dışında bi servis varsa oraya götür

14.500tl istiyor adam ama daha pazarlık yapmadık kafam karıştı şimdi 98 model araba öyle motor olamz mı yani?

burda var o motorlardan .1.6 8v ler 75 hp ama Türkiyedede varmi bilmiyorum ..

Arkadaşlar çok teşekkür ederim bir tane buldum 98 model 114binde 1,6 motor ama 74 beygir düşük değilmi ? Sizce nasil olmasini önerirsiniz ?
bence 1.6 100 beygir al.sanırım senin gördüğün 1.4 tür.

arkadaşlar çok teşşekkür ederim.bütün bunları degerlendirecegim.farkı bi araba öneren olabilirmi acaba?14000 16000 tl arası

Geri