isletme nedir?
şu lpg li araçlar için üretilen küçük lastiğe ''isletme'' deniyor.büyüğüne ''istepne''.
cahil kalmışsın Vladimir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isletme nedir?
+1000:good:SAnada Geçmiş olsun kardeş
İnanmazsınız modem arızalıydı arabaya yaptırmak için koymuştum sabah su göküldükten sonra vidalarını söktüm hava tututum taktım çalıştı inanamadım hatta eskisinden iyi oldu modem çökmüştü suyu yiyince gelmiş şimdi tıkır tıkır çalışıyor
geçmiş olsun arkadaşım.bende bi anımı paylaşayım.eniştemin arabayı aldım tek başıma su doldurdum.dedim bagaja koymayayım devrilir falan,yolcu koltuğunun ayak bölümüne koydum.neyse eve geldim arabayı parkettim.yan kapı duvara denk geldiği için ordan çıkaramadım.dedim alıyım kucama şöför kapısından çıkayım.hoop kaptım bidonu.pat sapı koptu.ulan bütün su ön konsola gidiyodu dedim arabaya bişey olmasın bidonu o hızla bi çevirdim bütün su kucama döküldü.(uzun oldu ama hepsi 5-6 saniyede oldu)
neyseki araca bişey olmadı![]()
2.offtopic mesajım olacak ama başınıza gelen olay bana başka birşeyi hatırlattı
BMW 6 serisi (motorunu hatırlamıyorum) sunroof açık şekilde köprünün altından geçerken köprüden çok yoğun su dökülmüş, arabanın tüm elektroniği çöpesahibinden de ilanı vardı, gülüyorum ama üzücü bir durum
![]()