arkadaşlar astramla kaza yaptık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vipastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok geçmişolsun. ama bende aynı şekilde bir olay yaşamıştım benim olay yerinde fotokopi çekme olayım yyoktu. kaza raporuna polisler diğer arkadaşın poliçe numarasını falan yazmışlardı. Benim sigorta şirketim karşı tarafın sigorta şirketinden almıştı parayı. yani servis sanırım RÜCU idi o yolla alıyor.

çok sağolun eğer kafadan girseydi kaza büyük olurdu zaten hızlıda geliyormuş
kaskom var ama karşı taraftan yaptırıcam

çok geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun öncelikle
aslında kanun güsel kendi kazanın polisi oluyosun 1 2 3 4 5 saatlerce beklemek yok ama güsel olmayan kısmı insanlar arasında kavga artıcak hayır sen hayır sen derken bi çok kavga olucaktır eminim buna doldurmaya gelince çok basit tutanağa bilgileri yazıp imzalatmanız yeterli gerisini zaten kaskonuz olduğu için halleder napar eder parasını boşuna adamdan evrak almaya uğraşmışsın

çok geçmiş olsun öncelikle
aslında kanun güsel kendi kazanın polisi oluyosun 1 2 3 4 5 saatlerce beklemek yok ama güsel olmayan kısmı insanlar arasında kavga artıcak hayır sen hayır sen derken bi çok kavga olucaktır eminim buna doldurmaya gelince çok basit tutanağa bilgileri yazıp imzalatmanız yeterli gerisini zaten kaskonuz olduğu için halleder napar eder parasını boşuna adamdan evrak almaya uğraşmışsın

evet bi nevi kanun güzel ama çarpan adamı bir görsen resmen dağdan gelmiş inan olmaz böyle bir insan aracı servise bırakmaya gittiğimdede evraklar olmadan kabül etmiyorlar şimdi o bana vurmuş niye kendi kaskomu kullanıyım onun içinde evrak şart

geçmiş olsun ya arabanda G kasa neyse olur kazadır bi sorum olcak kaza yeri raporunu kimden alıcaz galiba ? polisten mi bide bu yenmi yasaya göre kendimiz çiziyoruz yazıyoruz falan ya tutanağı nasıl olcak biraz bilgi verirmisin bu konuda ?

gecmis olsun arkadasim

yeni kanun da ayni avrupada ki gibi oldu yani kaza cok ciddi degilse polis taraflarin arasinda anlasmasini istiyor ve o plan gbi kagiti cizdiriyor...onuda sigortaya veriyoruz ...bu kagiti doldurmak cok kolay aslinda milletin bu kadar cok zor ben anlamam demesine ben cok kiziyorum gecen haberlerde izlemistim adam diyorki: benim okuma yazmam yok nasil doldurcam bunu ? :)

bu adam nasil ehliyet almis ya? iste bu adam bir trafik canavaridir !!!
bu arada kazada olsa kaza aninda hemen aracaniniz dort bi tarafindan resmini cekin...!

geçmiş olsunn

geçmiş olsun

Geri