Arkadaşlar Astra H Essentia Arka Cam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efendi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efendi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ASTRA H ESSENTIALARDA ARKA CAMLAR SONRADAN OTOMATİK YAPILABİLİYORMU. BİRDE SİS FARI SONRADAN TAKILABİLİRMİ ACABA.....YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...YAPAN ARKADASLAR MALİYET BİLGİLERİNİ DE:tesk: YAZARLARSA SEVİNİRİM.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0003.webp
    Fotoğraf-0003.webp
    43.5 KB · Görüntüleme: 59
burada bi defa bahsi geçmişti
çok çok pahalı olurmuş camları sonradan otomatik yapmak

Aradim Bulamadim Forumda Ne Kadar Pahali Olabilirki

cok pahalı ve orjinalı gıbı olmuyor bıldıgım kadarı ile...

yok canım neresi pahalı. tabi biraz labilir ama öyle çok fazla değil. biz ford ranger a bile otomatik cam taktırmıstık. kumanda düğmesi alacaksın birde motor takılacak birazda tesisat işi var.

sis lambası takılabilir;tamponun arkasında kesilecek yerler bellidir;yada kapak vardır;yuvalar açılıp lambalar takılır;düğmesi takılır ve sigortası takılır;serviste pahallı olur;dışarıda daha ucuza halledersiniz;cam otomatiğine ise hiç girmeyin derim;orjinal komple motorlu cam krikosu parçacıda vectra a için 550 ytl idi dolayısıyla eski motorun beynini tamir etmiştim;2 motor ;düğmeler tesisat işçilik ,serviste çok pahallıya çıkar bu iş; ama çıkma bulursanız bilemem;yansanayi universal modeller ise çok kötü durur ve çabuk bozulur;bence manuel kalmasında fayda var....

sis lambası takılabilir;tamponun arkasında kesilecek yerler bellidir;yada kapak vardır;yuvalar açılıp lambalar takılır;düğmesi takılır ve sigortası takılır;serviste pahallı olur;dışarıda daha ucuza halledersiniz;cam otomatiğine ise hiç girmeyin derim;orjinal komple motorlu cam krikosu parçacıda vectra a için 550 ytl idi dolayısıyla eski motorun beynini tamir etmiştim;2 motor ;düğmeler tesisat işçilik ,serviste çok pahallıya çıkar bu iş; ama çıkma bulursanız bilemem;yansanayi universal modeller ise çok kötü durur ve çabuk bozulur;bence manuel kalmasında fayda var....
bende manuel bırakın derım...

220 milyon arka camlar ;)

220 milyon yan sanayi dışarıdan takılabilen üniversal ürünlermi ve nerede acaba forumda arka cam otomatiği yapan yokmu hiç

taktırıp memnun olan yokmu acaba

Geri