Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağol kardeş allah razı olsun sendeeğer koltuğa oturduğunda " araba süper olmuş" diyebiliosan bence her kuruşuna değer..güle güle bin
Sağol Kardeş böylelikle herkez dikkatli olsun diye paylaştım amacım o yani servisin ismini bile yazmadım yoksa elimiyorupta ugraşmam ama benimki inan iyilik olsun diye benim başıma gelen kayış olayı başkasının başınada gelebir allah kimsenin başına vermesinArkadaşlar Önceki konuyu okuyanlar bilir Kayış kopup siboplar eğrilmişti
ben önceki konuyu okumuştum bana göre 1500 - 2000 arası masrafın çıkar diye düşünmüştüm. çok iyi fiyat vermişler. işçilik konusunda da rahatsan ucuz kurtulmuşsun. Allah beterinden ve bir sonraki seferden korusun. Tekrar geçmiş olsun kardeş
Ola Bilir kardeş bizi oraya yönlendiren babamın arkadaşına sordum oda kamyon motor ustası orjianldir dedi birde sibopsan 140 tl bunlar 195 tlFiyat iyi görünüyor ama siboplar orjinal değil güneş marka veya supsan marka ama sorun çikarmaz
:d :d :dfiyat güzel bence şimdi aracı al oto yıkamada 3 er kere sağ ve sol aynaya 3 de tavana su tuttur![]()