Arkadaşlar Acil Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugun astramın arka taraftakı aydınlatma lambasını değiştirirken birden 2 sn lık bır kısa devre oldu ve şu anda tavan lambalarının hiç biri ve torpidodakı aydınlatma çalışmıyor nedenı nedir acil yardım

Sigorta atmış olabilir

bende ondan süpeleniyorumda bununların sigorta numarası nedir bilen arkadaşlar varsa yardımlarınızı beklıyorumm
başka bir sorunda olabilirmi tavan lambaları haric bütün lambalar yanıyor tesisat yanması gibi mesala

Sanmam, zaten sigortalar bölüm bölüm ayrılmıştır. Tesisat yanmadan önce sigorta yanar zaten. Ya deneyerek bulacaksın yada en yakın servise gitmekte fayda var...

Arkadaşım çok saol verdiğin bilgiler için tesisat yandı diye çok korkuyrdum yarın 7.5 a bi sigort aalmak en iyisi şimdi kıtapçıga baktım yolcu aydınlatma lambası 28 miş onu değiştirmem gerekiyor heralde.

arkadaşalar yorumu olanlar yazmaya devam etsin lütfen ozellıkle ustalarımız elektrıkten anlayanlar

Mesele hallolmuş gibi.

Abi inşallah ya sigortadandır yoksa babam benı keser.

Ben bu forumu en çok bu yüzden seviyom herkes bir birine yardım etmek için ugraşıyo.

Bir daha bu arabanın elektrıkle çalışan bir yerine dokunursam benı çarpsın emı 12v bile çarpsında bır daha dokunmayayım.

Nalet olsun içimdeki bu elektrik elektronik sevgisine

fazla kurcalamamak lazım:D geçmiş olsun

saol

Geri