Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynı işlemi iki hafta önce ben yaptım, sağ ön teker poryası, sensörde onun içinde, parçanın fiyatı 160 ytl idi, şimdilik sorun yok, umarım birdaha yanmaz o gıcık lambatitan22x' Alıntı:Dün sanayideydim Abs sorunu Sağ ön teker abs senserü değiştiğinde düzeldi senserö 80 ila 130 ytl arası bi fiyata satılıyor işçilikte çok tutmuyor. Ayrıca bende motor arıza ışığıda yanıyodu oda oksijen sensöründen kaynaklanıyormuş oda 120 ytl değişltirilecek haftaya. Bu arada triger kayışı değiştirirken usta bi parçayı adını hatırlamıyorum ama metalik gri bi parçaydı böyle iki çıkışı olan bi dirsek adını söyleseniz hatırlarım onu iyice temizledi tinerle yanımda, ki alet çok pisti. Motorun gücünde inanılmaz bi artış oldu. Gaza dokunmamla fırlıyor araba. Sizede tavsiye ederim. Hem daha az yakıyor
sbyugen' Alıntı:Merhabalar,
Aynı sorun benim başıöa iki farklı markada da gelmişti ( 2001 Astra ve 2000 Bora )
İkisinde de mecburen servise gittim ve hem VW hem de Opel servisi aynı teşhisi koydular, aracı makineye bağlamadan ön panelden birşeyler yaptılar ve abs lambası söndü. Ücret olarakta birşey almadılar.
Nasıl olduğuna gelince; abs'nin bağlı olduğu digital aksam ön şöför koltuğunun altında malum. Arabayı yıkamaya götürdüğünde yıkayan arkadaşlar döşemeyi süpürmek için ön koltuğu HARRRRS diye arkaya kadar çekince alet hata veriyormuş iyi mi.Opel servisteki arkadaş sırf bu yüzden haftada enaz 5 arabaya baktıklarını söylemişti.
Saygılarımla
CenturyVB' Alıntı:Bu konuya bir güncel demenin zamanı gelmiş arkadaşlarBenim de abs ışığım yanmaya başladı ama arasıra yanıyordu , bir çukura veya kasise girince yanıyor , diğerine girince sönüyordu. Serviste tech2 cihazı bir şey göstermedi, daha doğrusu tech2 abs beynini bulamadı
Servis ve bilimum özel servis beyin değişecek dedi. Bende inanmak istemedim zaten beyin değiştirecek kadar param da yok
Şimdi ise abs lambası sürekli yanıyor daha doğrusu araba ilk çalıştığı anda eğer soğuk bir gece geçirmişse yanmıyor isterseniz 1000km gidin yanmıyor ama kontağı kapayıp açınca yanmaya başlıyor ve soğuk bir gece geçirmeden de sönmüyor.Yani sabah ilk çalıştıramadan sonra süre ve kilometre sınırlaması olmaksızın kontak kapamadığınız sürece arıza vermiyor.Çok soğuk gece kavramıda şurdan geliyor , komik ama havaların sıcak gittiği günler arıza ışığı hiç sönmüyor ama hava soğuksa geceyi beklemeye bile gerek yok soğuk havada 4-5 saatlik bir istirahat abs arıza ışığının sönmesine yetiyor. Ne dersiniz???