Arkadaşa almak istediğimiz Vectra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cberi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim arabanın tavan hariç hemen hemen her yerinde boya var.degişen parçası yok,hanım sag olsun çarşıya gidiyor çizik içinde geliyor bende boyattırıyorum.önemli olan kazasız ve parça degişmemiş olması
valla boyada bir çok kısı ıcın onemlı ozellıkle tavan haric ise kımse sıcak bakmıyor.

Kıllık yapana tek bir cevap verilir;

BEĞENMİYORSAN ALMAZSIN!!!;)
acıl oldumu oyle olmuyor ;) adam elinden gelenı yapıyor.fiyat kırmak ıcın

Acil satılan arabanın fiyatı zaten uygun olur kimse de sineğin yağını çıkarmaya çalışmaz çıkarmaya çalışanada araba satılmaz.1-2 gün daha beklenir adam gibi adama satılır;)

Belli bölgelerinde boya olan aracımı istediğim fiyattan 2 hafta içinde sattım alıcak adam neredeyse bütün kaportacılara gezdirdi aracı hepsi boya olduğunu onayladı fakat değişeni sert darbesi olmadığını söyledi alıcı bahane bulamadı ve istediğim fiyata aracı verdim.

Yapılan boyanın kalitesi önemli. Hiç boyasız diye sağı solu çizilmiş, boyası solmuş arabayı hangimiz alırız ki?

yani simdi savas abi hakli.. o boyali kisim cizik olsa alinirda cizik boyanip tertemiz olmussa alinmazmi bir parca ve biraz tamponda boya var enihayetinde büyük bir kaza gecirmis olsa bir parca boyayla kurtaramazdilar eger araba genel olarak temiz se bence al ... ben kendi adima araba kücük ciziklerden dolayi boyanmissa o araba yi orijinal görürüm..---hangi arabada boya yokki..:D

nasıl bi millet olduk biz arabanın büyük kazası olmasın şasede ezilme olması boya olması cok normal biz araba alırken boyasız hatasız 40000 km de ama 10 yasında araba arıyoruz komik oluyoruz. bulunursa öyle arabalar ne ala ama çok zor

Geri