Arkadan gelen ses (Bu Farklı)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muebbet

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Selamlar; Arka koltuğun arkasında cam ile arada kalan ek'ten (ismini bilmiyorum) gacırtılar geliyor mujhtemelen yerine tam takamadm bu ses ek ile arka koltukların oradan geliyor bir çözümü varmıdır? Teşekkürler

pandizot deniyor o parça bildiğim kadarıyla.çoğu hatchback araçta o parçadan ses geliyor.sabit bi parça değil çünkü.

yerine tam oturmamıştır, bi yerinde kasıntı vardır, yoksa normalde pek ses yapmaz

Çok kanırttım oturtmak için hatta arka koltukları yatırdım taktım bi ses falan duymadım oturduğuna dair insan öyle bir ses arıyor :) yıkamada emizlemede çıkartıp fırça ile temzlyrm çoğu zaman..

valla bizim arabanın arkasından da bi gıcırtılar geliyo hafif sallanınca araba ama üşeniyorum o taraflarla uğraşmaya...

valla bizim arabanın arkasından da bi gıcırtılar geliyo hafif sallanınca araba ama üşeniyorum o taraflarla uğraşmaya...

aslında pek takmamak lazım ufak tefek sesleri çünkü sonu gelmiyor, bi yeri yaptırıyorsun başka yeri bozuluyor, ama yinede dayanamıyorum :D yolda giderken motordan başka ses gelirse soluğu ustada alıyorum.

yalnız bu seferki sorunum çok büyük :(

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=71074

Geri