Arka ve ön kapı kolu iptali hakkında görüşler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arcatera

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
geçenlerde bir honda civic gördüm ön ve arka kapı kolları yokdu 4 kapı ama acayip tatlı olmuş araba dümdüz görünüyor insanın gözüne bir garip geliyor ben beyendim adamın arabayı görünce aklıma karpuz kabuğu düşürdü acaba kaça mal olur nasıl yapılır güzelmi olur çirkinmi durur bilgisi yada yorumu olan arkadaşları şöyle alıyım durun bende çayımı alıp geliyorum :D :D

O zaman kapıların yukarı doğru otomatik açılması gerekecek.Oda bayaa maliyetli olur kanımca...

bence orjinali bozmazsanız hoş olur. Geri dönüşüde artı maliyet olan bir iş! artı araç boya görecek istemediğim birşeydir. artı arabaya sizinle binecek sizden önce binecek birisi olduğu zaman zor oluyor anatarlığı veriyosun yani herşeyi dert!.. tek artı yanı güzel görüntü!

fayda zarar analizinde benden %80 olumsuz not almıştır emre abi..

kapı kollarını araç rengine boyatmakta aynısı olmasada yakın bir görüntü veriyor bence. Yani arasındaki fark yapılacak ve verilecek uğraşa değmez kanaatimce;)

C2 'ye bu eziyeti yaparsan seni mahkemeye veririm :D

kapılar havaya kalmıyormuş bir açma sistemi koyuyorlar tetkleyici sistem kapılar gene kumandadan normal açılıyormuş yani kumandaya dokundunmu 5 santim açılıyormuş kapı :D

ben ön değilde hani sadece arka kapı kollarını diyorum coupe havası olur :D :D

şöyle c1 var bir tanede c2 bulamadım

opelvectrac2002wtmc003ow5.jpg

Sen arabanın yandan resmini koy ben senin arabanın kapı kollarını iptal ederim.
Para da almıyom 5 dk hallederiz photoshop ta :)

sana komik bir şey diyimmi telefonum pda içinde windows mobile 5.0 var telefonun her şeyi var 3g sinden tutda parmak izi tanımasına kadar ama bir türlü pc ye bağlayamadım :) wirellesıda var ama yollayamıyorum eski samsungumun gözünü seviyim :D

sırf arka kapı kolları iptal edilirse hoş olabilir diye düşünüyorum ali önve diye bir usta varmış bu konuda usta pek çok aracıda kendi yapmış 250 milyona boya hariç iptal ediyormuş iki kapıyı

sana komik bir şey diyimmi telefonum pda içinde windows mobile 5.0 var telefonun her şeyi var 3g sinden tutda parmak izi tanımasına kadar ama bir türlü pc ye bağlayamadım :) wirellesıda var ama yollayamıyorum eski samsungumun gözünü seviyim :D

wiriless ile yollaman için Ad hoc tanımlamaranı yapman lazım oda bilmiyosan yapamazsın.
Dosya gönderme işlemlerinde bulutoth kullan. en saglıklısı sorun yaşamazsın.

Geri