9 Mar 2012 #1 N noproblem91 Bilgi Girilmemiş Arka tamponun siyah olan kısmını aracın rengine boyatmak ne kadara mal olur yurtdışında yaptıran olmuş resmini ekliyorum.
Arka tamponun siyah olan kısmını aracın rengine boyatmak ne kadara mal olur yurtdışında yaptıran olmuş resmini ekliyorum.
9 Mar 2012 #2 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Ynt: Arka Tamponun Boyanması boyacıya baglı ama tahmınımce 100 tl
9 Mar 2012 Konuyu Başlatan #3 N noproblem91 Bilgi Girilmemiş Ynt: Arka Tamponun Boyanması abi sence güzel olur mu? resimde tampona ek yaptırmış o yüzden tam net gözükmüyor.
Ynt: Arka Tamponun Boyanması abi sence güzel olur mu? resimde tampona ek yaptırmış o yüzden tam net gözükmüyor.
9 Mar 2012 #4 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Ynt: Arka Tamponun Boyanması noproblem91 link' Alıntı: abi sence güzel olur mu? resimde tampona ek yaptırmış o yüzden tam net gözükmüyor. Genişletmek için tıkla ... şahsi fikrim ben olsam yaptırmam.orjınali daha güzel
Ynt: Arka Tamponun Boyanması noproblem91 link' Alıntı: abi sence güzel olur mu? resimde tampona ek yaptırmış o yüzden tam net gözükmüyor. Genişletmek için tıkla ... şahsi fikrim ben olsam yaptırmam.orjınali daha güzel
9 Mar 2012 #5 O onder12 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ocak 2012 Mesajlar 192 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Ynt: Arka Tamponun Boyanması noproblem91 link' Alıntı: abi sence güzel olur mu? resimde tampona ek yaptırmış o yüzden tam net gözükmüyor. Genişletmek için tıkla ... bencede. ve araçta 19" jant olduğu için daha bi alımlı gelebilir. şahsi görüşüm tabi bence yakışmaz ama yinede siz bilirsiniz tabi
Ynt: Arka Tamponun Boyanması noproblem91 link' Alıntı: abi sence güzel olur mu? resimde tampona ek yaptırmış o yüzden tam net gözükmüyor. Genişletmek için tıkla ... bencede. ve araçta 19" jant olduğu için daha bi alımlı gelebilir. şahsi görüşüm tabi bence yakışmaz ama yinede siz bilirsiniz tabi
9 Mar 2012 #6 T TOGI Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ocak 2011 Mesajlar 2,280 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Ynt: Arka Tamponun Boyanması Bu resimdeki OPC line arka eki . Bu araçta OPC Line body kit var. Bu kit benim çok hoşuma gidiyor fazla abartılı değil çok belli olmuyor ama şık http://www.opel-accessories.com/subproductgroup.jsp?language=tr&country=TR&vehicle_name=Yeni%20Astra&category=Stil+ve+OPC+Serisi&subcategory=D%C4%B1%C5%9F+Tasar%C4%B1m&part_num=13348123#anker Kit ile ilgili birkaç resimde benden
Ynt: Arka Tamponun Boyanması Bu resimdeki OPC line arka eki . Bu araçta OPC Line body kit var. Bu kit benim çok hoşuma gidiyor fazla abartılı değil çok belli olmuyor ama şık http://www.opel-accessories.com/subproductgroup.jsp?language=tr&country=TR&vehicle_name=Yeni%20Astra&category=Stil+ve+OPC+Serisi&subcategory=D%C4%B1%C5%9F+Tasar%C4%B1m&part_num=13348123#anker Kit ile ilgili birkaç resimde benden