bende çift yaptım bugüne kadar ne arkamda neede biseyde fren lambası zannedipte kaza oldu? artı her arabada tek deil bildiğimkadarıyla çift fabrika çıkışlı olanlarda var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahat?
O tek sis farını 2 tane yapıp, gece gündüz yakanlara sürekli hayır dua ediyorum arkalarından![]()
gece yolculuklarında daha rahat oluyor...
arkadan görüş bakımından daha rahat oluyor kimi arabalar var arkadan farlarıının burnuna kadar geliyorsun o zamana kadar gözükmüyor...
Bende güncel kasa doblolardan şikayetçiyim. Ne hikmetse bu araçlara binen tipler hep aynı. 18-25 yaş arası, hatta 18'den küçük olduğunu çok iyi bildiğim veletlerde dahil (memleketim için konuşuyorum) sisler yanık, camlar filmli. Gece gündüz yanan bilmem kaç bin kelvin xenon farlar. Sinir oluyorum...bilhassa hyundailerdeki kenardaki sis çok parlak yanıyor...
O tek sis farını 2 tane yapıp, gece gündüz yakanlara sürekli hayır dua ediyorum arkalarından![]()
:good:Orginali böyledir,tek taraf yanar digerinde yuvasi da yoktur....sis lambasinin cift tarafli yanmamasinin neden fren isigindan ayirt edebilmek icindir,birak degistirme..
gece yolculuklarında daha rahat oluyor...
Evet dogru,kendi rahatligimiz degil aslinda kendi kurallarimizi kendimiz koyariz demektir...belli ülkedeki trafik kazalatina bakarsak...:sorry:Bazılarının rahatı diğerlerinin rahatsızlığı olabiliyor. Ortasını bulmak zorundayız.