arka lastiğe çivi girmiş

dreamofice

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Geçenlerde aracımı park ettikten sonra ön lastiğin havasının indiğini farkettim kontrol ettiğimde vida girdiğini gördüm sanırım ön lastik yoldaki çiviyi kalsırmış ve arkaya girmiş neyse lastıkçiye gittim jalletti ne yaptıgına bakmadım yama falan yapıyorlar galiba;
  Bu çivi lastıgın ömrunu kısaltmısmıdır lastıgı degıstırmeme gerek yoktur herhalde lastıkcı sorun olmaz dedı, birde şu hankook hakkında görüşlkerınız nelerdır konulara göz attım iyi diyende var kötü dıyende.bu lastiği sizce kac yıl sonra degıstıreyım sankı fren mesafesı iyi değilmiş gibi hıssedıyorum.

Ynt: arka lastiğe çivi girmiş

Marka ile ilgili yorum yapmak istemiyorum fakat çivi batan durumunuz ile ilgili şöyle söyleyeyim:

Aynı durumdaki lastiği daha önce uzunca bir süre sorunsuz kullandım. Sadece bu sorun yüzünden ömrü kısalmaz... içiniz rahat olsun...

Hankook'ları balon yapmadan çöpe attım malesef..Çok zarara soktu beni.
Çivi olayı sorun olmaz. Benimde bir lastik yapıldı, kullanıyorum.

Savage link' Alıntı:
Hankook'ları balon yapmadan çöpe attım malesef..Çok zarara soktu beni.
Çivi olayı sorun olmaz. Benimde bir lastik yapıldı, kullanıyorum.

sebep?

Geçmiş olsun
Benim aracımda da olmuştu kocaman bir çivi girmişti lastiğe bu durumda en garanti yöntem yama yapılması
herhangi bir sıkıntı olmuyor ama bazı lastikçiler fitil yapıyor esas tehlikeli ve kısa ömürlü olan bu aslında
Hankook yerine goodyear, michelin, ya da continental almanızı tavsiye ederim

Diş derinliği 1,6 mm altına düşmüş lastikleri kullanmak can ve mal güvenliğinizi tehlikeye atar. Ortalama olarak bir lastiğin
3-4 yıl, 40-50 bin km  ömrü vardır, buna göre lastik değişimini yapabilirsiniz.

aldığımın 2.günü çivi battı yama yaptılar hala problemsiz kullanıyorum maaşallah

Geçmiş olsun, lastikte basınç kaybı olmuyorsa başka sorun olacağını sanmıyorum.

Geçmiş olsun, kolayca halledildiğine sevindim.

benim de lastiğe çivi girmişti.Yama yaptılar.Sorunsuz kullanıyorum merak etmeyin sorun çıkarmaz.

Benim de akıllı vida saplanmış 10 tl ye yama yaptırdım sorunsuz kullanıyorum  :)

Geri