Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
araç opel astra enjoy nb 1.6 2004 model, 04.10.2008 tarihinde araca istanbul lpg de landi renzo omega marka lpg takıldı. yağışlar başladı ve bugun aracın sofor arkası koltuğun ıslak olduğunu farkettim. depo olaak simit takıldı. montajın basından sonuna kadar aracın basında kaldım. aracta üç delik acıldı. iki tanesi vidalama için ufak, bir tanesi ise güvenlik için 3 cm capında. bagajın içini kontrol ettim, pek bir ıslaklık göremedim. simidin etrafında ise ıslaklık olduğunu düşünmüyorum. ancak bagaj içinde dolum yeri tarafında bagajın kenar bosluğunun da ıslak olduğunu fark ettim. arac altında depodan motor tarafına giden gaz kablosu sadece bilgisayar kablolarını toparlamak için kullanıldığını gördüğüm toplama plastiği ile tutturuldu, yani herhangi bir delme işlemi yapılmadı. bu ıslaklık hem de fazla bir şekilde nereden gelmiş olabilir? arka koltuğun yarısı oturma yeri ve yaslanma yeri ıslak durumda. bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
arka koltukla lpgnın bı alakası olmaması gerekır. arka koltugun yaslanma yerı ıslaksa anten den su almıs olabılır bı kontrol edın ama antenden almıs olsa tavan dösemesınden bellı olurdu
Sorun yan camlardan da kaynaklabilir. Aracı hiç yıkattınız mı? Yan cam fitilniden su alabilir ya da arkadaşların söylediği gibi arka camdan su alabilir. Ama sizin dediğiniz gibi o kadar ıslanması çok tuhaf. Bence aracın arka cama su tutun evde hortumla bakın içeri su alacak mı yan camlara da.. Olmasa tazyikli su ile deneyin. Sebebi ortaya çıkacaktır.