Arka kapı cam takılıyor, indiriyor ama kaldırmıyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sas_sas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sas_sas

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Daha önce yazılmıştı galiba ama aradım bulamadım.
Benim sormak istediğim, otomatik olarak açılıp kapanması gereken arka cam zaman zaman sorun yaratıyor.

Kapatamadığım durumlarda mecburen dışarıdan anahtarla kapatmak zorunda kalıyorum.
Arızayı nerede aramam gerekir? Düğme de mi?

Şimdiden teşekkürler.
Astra G Hb edition 2001.

kardeş içerden deneyince kaldırmıyor ama anahtar çevirince normal kaldırıyor doğrumu anladım ?

Daha önce yazılmıştı galiba ama aradım bulamadım.
Benim sormak istediğim, otomatik olarak açılıp kapanması gereken arka cam zaman zaman sorun yaratıyor.

Kapatamadığım durumlarda mecburen dışarıdan anahtarla kapatmak zorunda kalıyorum.
Arızayı nerede aramam gerekir? Düğme de mi?

Şimdiden teşekkürler.
Astra G Hb edition 2001.
Sururi kardeşim,
şimdi anladığımı yazayım... müsade edersen...;)
bağzen açıp kapatma çalışıyor ama bağzen kapatamıyorsun ama dışarıdan anahtar komandası ile kapatabiliyorsun doğru anladım ise o zaman sorun hangisi ile kapatamadığın mesela öndeki modülde arıza vardır,yani cam kapama şalterinde başıma omaga da geldi değiştim elektrikten anlamam ama o zaman düşündüm... ön şalterden ön camı indirince iniyor ama kaldırmaya kalkmıyor...motorda arıza olsa neden insin ama komanda ile kalksın? aldım değiştim düzeldi...burda tamir imkanı var..neyse işte arıza burda
$%28KGrHqZHJE0FDdWN,lQ,BQ-YKPs-kg%7E%7E48_72.JPG

tabiki düğme. Azıcık el becerin varsa bir bıçak yardımıyla düğmeyi kanırtarak çıkart o camın düğmesinin sağından ve solundan yine kanırtarak çıkmasını sağla uçlarını zımparala temizle dene çalışacaktır

Benim aracımda astra g,geçenlerde söför tarafındaki 4lü cam düğmesini söktüm,sağ cama benzer bir şekilde indiriyor ancak kaldırmıyordu,düğmeyi sökünce baskı devrenin lehimlerden ayrılmaya başladığını gördüm üzerinden tekrar zil teli ile lehim geçtim düzeldi,lehim yapabilen herhangi birisi bu sorunu çözebilir.kolay gelsin

Herkese teşekkürler.

Geri