arka kampanadan çıkan duman,koku ve sıcaklık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bekir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bekir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar merhaba bugun aracla iş yerine geldikten sonra bi koku vardı cıvarda...:) arabanın arka tarafına doğru geldim ve sağ arka tekerden müthiş bi koku yayılıyo lastık yanığı gibi bi koku ve kampanaya dokundum el vurulmuyor çok sıcaktı sol taraftakı lastiğe baktım kampanada vs. bi koku bi sıcaklık yok gayet normal yanı el freni çekili değildi aracın kış girdi gireli çekili bırakmıyorum ve aracta zaten garajda duruyor ama bugun sabah bır ıkı sefer deneyerek el frenını cekıp ındırdım garajın kapısını kapatana kadarda çekili durdu dışardakı sıcaklık daha doğrusu soğukluk -10 cıvarında vardı acaba benım balatamı yandı yada ne olmuştur.????:(:(

0 esnada donmus ve yapışmış olabilir.

klasik bir soğuk havada balata yapışması durumu:)
yol boyunca çözülmediğine göre o taraftaki balata hareketsiz kalmış.koku ve sıcaklığı yapan o.

donmuş olmalı

dırekt donmus bızım arkdsın tam 4 sanıye ıcınde dondu kaldı sag tekerı pazar gunu eksı 8 derecede kar da cektı bıraktı ayıramadık koka koka acıldı el fren telı plastıgıne su gırıyo buyuk ıhtımal ıcerde dondugundan cekıp bırakma anında salmıyor tekerı

arkadaslar merhaba bugun aracla iş yerine geldikten sonra bi koku vardı cıvarda...:) arabanın arka tarafına doğru geldim ve sağ arka tekerden müthiş bi koku yayılıyo lastık yanığı gibi bi koku ve kampanaya dokundum el vurulmuyor çok sıcaktı sol taraftakı lastiğe baktım kampanada vs. bi koku bi sıcaklık yok gayet normal yanı el freni çekili değildi aracın kış girdi gireli çekili bırakmıyorum ve aracta zaten garajda duruyor ama bugun sabah bır ıkı sefer deneyerek el frenını cekıp ındırdım garajın kapısını kapatana kadarda çekili durdu dışardakı sıcaklık daha doğrusu soğukluk -10 cıvarında vardı acaba benım balatamı yandı yada ne olmuştur.????:(:(

Abi sen yok kışın donmuş yok el freni teli falan bosver bunları aynı sorun bende de oldu 1 ay kadar önce arka tekeri usta soktu kampana kırılmış ti daha büyük zarar vermeden kurtardım kampana ni kontrol ettir tekeri soktur kontrol ettir sonra yine kışın donmustur diye düşünürsünüz

Bu durum sonrasında kesin kes sökülüp kontrol edilmesi gerek aşırı sıcaktan dolayı arka merkez zarar görme olasılığı çok fazla.

Donma mevzusu değil bu bence başka bir problem var.

Bugünlerde baktıramıyosanız krikoya kaldırıp tekeri dönderin rahat dönüyor mu?

Geri