arka camlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mmtkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mmtkaya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhaba
Abiler bende 1996 model vectra b1 var arka camları otomatik yapmak istiyorum sağlam birşey olurmu bana kaça patlar?

selamlar öncelikle..bence hiç dokunma arka tarafa çok pahalı olacağını sanmıyorum...opsiyon bir araçsa kabloları falan kapıdadır zaten motorunyla düğmeleri takar kullanırsın..

motorlar ve tesisat başlıbaşına bi dünya :(

mmtkaya' Alıntı:
Herkese merhaba
Abiler bende 1996 model vectra b1 var arka camları otomatik yapmak istiyorum sağlam birşey olurmu bana kaça patlar?
kardeş ben arka cam otomatiğini değiştirdim 600 ytl ye yakın bir fiyat çıktı ortaya bi tanesi 600 ytl dersek bide düme olayı fal var oda bi 20 ytl olsa 50 ytl de işçilik alsalar toplamdaaaaaaa 1.290 ytl oolur heralde ama gözünü korkutmayayım ben saddece bana verdikleri fiyata dayanarak söliyom bunları yinede bi servise sor sen

çıkma bul ya en güzeli çak gitsin bu devirde arka camları otomatik olmayan arabamı kaldı diyecem ama birsürü var

fastest89' Alıntı:
kardeş ben arka cam otomatiğini değiştirdim 600 ytl ye yakın bir fiyat çıktı ortaya bi tanesi 600 ytl dersek bide düme olayı fal var oda bi 20 ytl olsa 50 ytl de işçilik alsalar toplamdaaaaaaa 1.290 ytl oolur heralde ama gözünü korkutmayayım ben saddece bana verdikleri fiyata dayanarak söliyom bunları yinede bi servise sor sen

çok pahalıymış !

Merhaba

Ben şunu merak ediyorum

1.Vectra GL modellerin arka kapılardında motorlu yapmak için sadece motor mu almak gerekiyor diğme tertibatı haricinde
2.Düğme tertibarının soketleri Vectra Gl de mevcutmudur.
3. Çıkmacıdan söför kontrol düğmesi arka koltuk düğmelerinin elektirik tesisatı ve soketler kapı içeriğinde mevcutmudurç

Şimdiden Teşekkürler.

Geri