arka cam rezistans arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kamil88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kamil88

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
3 gün önce farkettim arka cam ısıtması çalışmıyor.daha önce çalışıyordu.aslında benim sorum şu araca arkadaştan aldığım kolçağı taktım fakat 2 adet civata gereğinden uzundu.acaba rezistansa giden kablolar el freni kolunun oradaki konsoldanmı geçiyor yani civatalar onlarımı zarar verdi diye düşünüyorum.

bildiğim kadarıyla kapıların yanından geçiyor arkaya giden kablolar.. Sigorta ve röleyi kontrol edin.

Murat abi öncelikle merhaba bende eskişehirdeyim kablolar surucu tarafındakı sıgorta kutusundan çıkar kapı kenarından döşeme altından arkaya ulaşır eger şeritlerin hiçbirinde hareket yoksa yuksek ıhtımal sıgortası atmıştır yada cam uzerındekı + - uclarının başlangıc noktalarında sorun vardır denemek lazım ampermetre ile halledilebilir eğer toki sıra evlere şeker fabrıkasının oraya yakınsan yada üşenmem gelirim diyorsan yardımcı olurum elimden gelir evel Allah bu tarz işler için sanayide para harcama tanışmış oluruz hem
bu arada sanayıde ıyıbır oto elektrıkcısı ıstersen o konudada yardımcı olabılırım işine %100 guvendıgım bir dostum var

Böyle nedeni belli olmayan sorunlar cıkıyoya snir oluyorum inşallah kısa zamanda halledersin

Geri