Arka Cam Kırılmış

irfan2005

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Dün arabama binmek için yöneldiğimde arka camın tuzla buz olduğunu gördüm. Taş hala üzerindeydi. Yattığım yerden gitti 450 lira cam parası. Astra Hb ler için yan sanayi cam olmuyor fitiller sorun çıkartıyor dediler. Yazık oldu cama durduk yerde.

malesef araba 98 model kasko yapmıyorlar.

malesef araba 98 model kasko yapmıyorlar.
Aslında yaparlar, yaparlar da yeter ki araç sahiplerine güvenebilseler. Ülkemizde bazı mal sahipleri sigorta poliçesine uymayan hasarlarını sigortadan karşılamayı adet haline getirdikleri için sigorta şirketleri de yokuş yapabiliyor. TV lerde balyozlarla araçlara dalanları, zarar eden fabrikaları yakanları görmedik mi?

1998 model araca kasko yaparlar arkadaşım neden yapmasınlar

Benim araçta 1997 model aldığımızdan beri 1999 dan beri kaskolu en son hatta 260 ytl ödedik sanırım senelerdir yaptırdığım için sizin aracada yaparlar ama kasko bedeli 10 yaşını geçtiği için ve yeni yaptıracağınız için çok olur.

1994 model astrama yaptıralı 3-5 ay oldu. yani yaparlar araştırmak lazım.

Dün arabama binmek için yöneldiğimde arka camın tuzla buz olduğunu gördüm. Taş hala üzerindeydi. Yattığım yerden gitti 450 lira cam parası. Astra Hb ler için yan sanayi cam olmuyor fitiller sorun çıkartıyor dediler. Yazık oldu cama durduk yerde.

geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Örneğin , 99 model aracı 2004 te kasko yaptırmak isterseniz yaparlar. Eski aracınızdaki kaskoyu buna aktarılabilir. Fakat hiç kasko geçmişiniz yoksa ve araç 10 yaş ve üstünde ise kasko yapmıyorlar.

Geri