Arka Cam ısıtması

bende arabaya cam yaptırdım ama resistanları düşünüyorum gözlerim kapalı :P

Ölçü aleti ile ölçüp, kopukluk olmadığı %100 netleştirilmeli. :)

mahmut bey cumartesi gelcem telefon numaranızı yazarmısınız . Koya sokokmı konya sokok mı selamlar

konya sokak 05055878850

Benimkindede vardı kopukluk sadece 2 3 tanesi çalışıyordu

çözüm ilk önce arızalı olanların bulunması genelde gözle gözüküyor veya ölçü aleti ile bulmak

sonra kalın bir bant ile kopuk şeritlerin bir kısmı kanal şeklinde 2 taraftan kapatıılır hazır bakır boya ile sürüp devreyi tamamlayabilirsin
yada bnm gibi bakır kabloyu toz halıne getirip eğe ile sobacılarda satıaln en adi boyalar var soba boyası 2 3 lira ona bu toz bakırı karıştırıp kendine iletken boya yaparakta aynı işlemi uygulayabilirisn.

çözüm ilk önce arızalı olanların bulunması genelde gözle gözüküyor veya ölçü aleti ile bulmak

sonra kalın bir bant ile kopuk şeritlerin bir kısmı kanal şeklinde 2 taraftan kapatıılır hazır bakır boya ile sürüp devreyi tamamlayabilirsin
yada bnm gibi bakır kabloyu toz halıne getirip eğe ile sobacılarda satıaln en adi boyalar var soba boyası 2 3 lira ona bu toz bakırı karıştırıp kendine iletken boya yaparakta aynı işlemi uygulayabilirisn.
çözüm süper tşk ler :bir:

cam neden değişecekmiş ? ne alaka? rezistansla alakalı bir durum bunun için cam mı değişirmiş ? ilginç. başka yerlere gidin arkadasların dediği gibi rezistans tamir kitleri var. onlarla halledersiniz ..

benim de 3 ü çalışıyor 2 si çalışmıyor.sonra bi 2 si çalışıyor 2 tanesi çalışmıyor.çözümleri okudum ama ölçü aleti boya vs,havanın güzel olduğu bi günde uğraşmak gerek.

Kopukluktan kastınız ufak tefek kopuklar mı acaba, yoksa uzun kopklarıda kapsıyormu. Zira benim aracımada önceki sahibi arka cama film yaptırıp söktürmüş. Epey bi kopuk var. Kime gösterdiysem kopuklar çok fazla camın değişmesi gerek dediler.:(

Geri