Arızayı Öğrendim ?

kartalucar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Daha önce konu açmış tecrübelelrinizden yararlanmıstım...araba 150 den sonra arıza ısıgı yakıyordu... usta bosta gaza bastı araba 5000 deviri geçmiyor Eksantrik dev sensörü krank devir sensörü arızalı dedi...sonra teck2 ile bana da gösterdi....parca fiyatı 198 + 40 işçilik istedi....parcalara opelparcacı.com da baktım daha ucuz...internetten alacagım.. yine aynı yerde yaptıracgım...

bu parçaların yan sanayisi filan varsa bence orjinal al kesinlikle..

bu parçaların yan sanayisi filan varsa bence orjinal al kesinlikle..

opelparcaci.com da kiler orjinal diyorlar..forumda diğer konulardan takip ettim..yinede sorarım alırken....

Daha önce konu açmış tecrübelelrinizden yararlanmıstım...araba 150 den sonra arıza ısıgı yakıyordu... usta bosta gaza bastı araba 5000 deviri geçmiyor Eksantrik dev sensörü krank devir sensörü arızalı dedi...sonra teck2 ile bana da gösterdi....parca fiyatı 198 + 40 işçilik istedi....parcalara opelparcacı.com da baktım daha ucuz...internetten alacagım.. yine aynı yerde yaptıracgım...

Yanı parçalar opelparcacı.com da 196 ytl tutuyo, cok mu farklı yani?

opelparcaci.com da kiler orjinal diyorlar..forumda diğer konulardan takip ettim..yinede sorarım alırken....
Bence opelparcaci.com'un ilk sayfasında belirtilen parçaların çoğu orjinal değil.

OPELLERİN en büyük hastalıgıdır yani vectraların ben geçen yaz 130 a değiştim ikisinide fiyat pahalı geldi biraz

hadi geçmiş olsun SElçuk abide netten parça alacaksanız siteyi iyice kontrol ettirin sorna orjinal diye başka mallar almayın..

Selçuk, posta kutun dolu boşaltman lazım. Mesaj gönderemiyorum.

Selçuk, posta kutun dolu boşaltman lazım. Mesaj gönderemiyorum.

ok savas abi... siemes orjinal olurmu..yanlarında küçücük gm yazıyormus..siemes alman ...ikisi 150 ytl taksitte yapacak..çok sasırdım biraz önce egem i aradım..gm 210 + 90 dedi lpg li oldugu için zaten yapamayız dedi.. internette gördüğün gm ler italyandır diyor...çünkü 40 ytl ye de gm yazıyor ..çok şasırdım...siemens taktırayım mı ikisinide..

Egzantirik sensörünün orjinalinin markasının ne olduğunu ben de bilmiyorum. Siemens elektronik konusunda kendini ispatlamış bir markadır. Dandik mal üreteceğini sanmıyorum.

Geri