ariza

salihselam

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkaslar aksam eve yakin yerde birden rolanti devir artisi oldu
Ve gostergede anahtar isigi yandi.geri park edeyim dedim gaz yemedi
.istop edip çalıştırın ca düzeldi. Fakat normalde kontagi cevirince sonmesi gerekirken sonmuyor simdi Anahtar iisigi.nedendir acaba

Bir arıza üretmiş, servisinize gidip baktırın. G kasa mı aracınız? G kasa da arıza kodu görülüyor mu bilemedim.

Bilgisayara taktirdim.ariza giderilmedi.silinmiyor.40 tl istedi usta.ana role arıza kodu.bu bilgisayara baglama 40 cok degilmi
.

Sen o ustayı değiştir hemen. ustacık mı deseydik acaba. bu arada bronz üyeliğe terfiniz hayırlı olsun.

Bilgisayara taktirdim.ariza giderilmedi.silinmiyor.40 tl istedi usta.ana role arıza kodu.bu bilgisayara baglama 40 cok degilmi
.
ustanın laptop sanayi cereyanımı yakıyo ne o öyle 40 tl. arıza tespitine yetkili servis bile para almıyor. yuhhh beee:mad:

en güzeli arıza tesbit cihazı ucuz yollu,şu an siz arıza kodunu söylemiyorsunuz sebep ne olabilir diyorsunuz ki bu lotto dur

Acil 1230 ariza kodu.gaz iptal oluyor.

Ana roleyi değişeceksiniz, düzelmezse diğer ihtimaller.

bende de geçen gün yarım kontak yaptım arıza lambası yanıp sönmeye başladı...
kapattım kontağı tekrar açtım, yarım kontakta bir kaç saniye sonra sönmesi gereken lamba sönmemeye başladı, çalıştırınca sönüyordu... Dedim arıza kodu bıraktı tech2 ile baktırırım afyon'a gidince diye,
ancak şimdi izmirdeyim sabah yarım kontak yaptım arıza lambası söndü... Sebebi ne olabilir? artık yarım kontakta bir kaç saniye yanıyor ve sönüyor eskisi gibi... Araçta gözle görülür bir arıza yok, sürekli uzun yol yapıyorum her hangi bir farklılık yok...
yine de bir göstersem mi ki?

Gozumuz aydin.bu seferr isigi yakinca istop edip calisrtidim isik sonmedi.bi daha denedim yok.5-6 sefer deneme yine sonmedi
Kendi 1000 devriyle gidebildigim kadar gittim ve yokusa gelince evden uzak bir yere park ettim.bugun malum bayram sanayiye gittim hepsi kapali.sansimi denedim..aksamda market cikisi yolda kaldim araba gaz yemiyor.ne yapcam bilmiyorum.

Geri