Arıza ve Teşekkür

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aegeus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aegeus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Selam,

Çankaya Opel teknik servisin ismini uzun süredir duyuyor ve mutad bakım için aracı götürmek istiyordum, ancak dünkü bir arıza vesile oldu. Araç hem hararet yapıyor hem de "coolant level" hatası veriyordu, üstelik motor suyu haznesi dolu olmasına rağmen.

Ancak dün ilk kez bir de bunun üzerine motor ışığı yanınca apar topar akşam üzeri aracı servise götürdüm; ilgi ve yardım gayet iyiydi, sorunun hazneden kaynaklandığı anlaşıldı. Su haznesi eskimiş, çatlamış ve su kaçırmaya başlamış, gayet uygun bir fiyata hemen yeni hazne takıldı. Ancak bu arada can sıkıcı bir ufak şey oldu; motor ışığı bir türlü sönmedi, TECH 2 ile de silinmiyordu; herhalde egzantrik sensörü değişecek gibi. Orada sensörü çıkartıp WD 40 ve hava ile iyice silip temizlediler ama bana mısın demedi. Yine de bugün arabayı sabah çalıştırdığımda ışık yanmıyordu; hararet sorunu da ortadan kalkmıştı. Şimdilik sorun yok gibi gözüküyor.

Hem paylaşmak hem de servisi önermek için bunca şeyi yazdım; herhalde bundan sonra da onlara gideceğim.

sevgiyle...

Geri